Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Caminata Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5793
Caminata cani sciolti
pig_av Tactiek virtuale I
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Baudoni passt de bal in één keer door. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bajur krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Baudoni passt de bal zonder na te denken. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala begaat een overtreding. Grala krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Budassi verovert de bal door een tackle van achteren. Budassi geeft de bal voor. Grala is nu in balbezit. Grala haalt uit met een fantastische trap. Skulskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Røyset kan de bal niet met de borst controleren. Røyset met een sublieme pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 51%, cani sciolti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminata - cani sciolti 0:0

50e minuut.
Degli Abbati geeft een hoge lob. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ledezma geeft een hoge lob. Chiaretto rent richting de bal. Bajur onderschept slim de pass. Bajur draait met de bal, schiet en ... Gulinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - cani sciolti 0:1

59e minuut.
Degli Abbati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crescenzio. Degli Abbati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ledezma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skandaliaris is nu in balbezit. Skandaliaris geeft een lange en hoge pass. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Farnese geeft een lange en hoge pass. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havlák krijgt een gele kaart. Grala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grala neemt de penalty, wat een uithaal! Skulskis bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Grala is nu in balbezit. Ledezma rent richting de bal. Ledezma passt de bal met de wreef. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel. Skulskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serafini zal de hoekschop nemen. Baudoni krijgt zijn hoofd ertegen. Skulskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caminata - cani sciolti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 50%, cani sciolti 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminata - cani sciolti 1:1