Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arturino fc A.S.Dalila
Torino 75 76 Tactiek Start
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
8 Buitenspel 6
59.9 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Silano de bal onder controle te krijgen. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mavrocordat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mavrocordat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Silano is nu in balbezit. Verbeke is nu in balbezit. Pudževelis onderschept slim de pass. Pudževelis haalt uit met een fantastische trap. Juhl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arturino fc - A.S.Dalila 0:1

11e minuut.
Witczyk passt de bal in één keer door. Brum is nu in balbezit. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kanclerz de bal. Kanclerz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Kotuniak speelt de bal door. Kanclerz rent richting de bal. Boiangiu maakt een afschuwelijke overtreding. Boiangiu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Pudževelis de bal. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudževelis onderschept slim de pass. Villalvilla geeft de bal voor. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bellia is nu in balbezit. Bellia probeert naar een medespeler te passen. Villalvilla speelt de bal door. Brum rent richting de bal. Brum draait met de bal, schiet en ... Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Villalvilla heeft problemen om de bal te vangen. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk speelt de bal door. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum draait met de bal, schiet en ... Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boiangiu speelt de bal door. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek geeft een hoge lob. Verbeke heeft problemen om de bal te vangen. Pudževelis rent richting de bal. Pudževelis haalt uit met een fantastische trap. Juhl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Brum met een sublieme pass. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk passt de bal met de wreef. Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Villalvilla speelt de bal door. Kanclerz is nu in balbezit. Met opzet legt Boiangiu zijn tegenspeler op de grond. Boiangiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kanclerz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerinoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arturino fc 40%, A.S.Dalila 60%.
arturino fc - A.S.Dalila 0:1

47e minuut.
Bajon probeert naar een medespeler te passen. Costela is nu in balbezit. Guerinoni onderschept slim de pass. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arturino fc - A.S.Dalila 1:1

56e minuut.
Pudževelis kopt de bal weg. Silano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajon. Bajon krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Namazlı speelt de bal door. Brum rent richting de bal. Costela maakt een afschuwelijke overtreding. Costela krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kotuniak passt de bal zonder na te denken. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. Marasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arturino fc - A.S.Dalila 2:1

65e minuut.
Buitenspel voor Silano. Goede buitenspelval van de verdediging. Trčka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Kotuniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajon probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Villalvilla met de inworp. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni passt de bal in één keer door. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerinoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villalvilla met een snel genomen vrije trap. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
arturino fc - A.S.Dalila 3:1

74e minuut.
Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk met een sublieme pass. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bajon geeft de bal voor. Brum kopt de bal weg. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arturino fc - A.S.Dalila 4:1

76e minuut.
Niskanen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bajon probeert naar een medespeler te passen. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arturino fc - A.S.Dalila 5:1

80e minuut.
Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk passt de bal zonder na te denken. Kotuniak kan de bal niet met de borst controleren. Kotuniak geeft een hoge lob. Guerinoni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Costea probeert naar een medespeler te passen. Bellia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellia passt de bal met de wreef. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Villalvilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni schiet op doel. Mazgaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arturino fc - A.S.Dalila 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arturino fc 34%, A.S.Dalila 66%.
arturino fc - A.S.Dalila 6:1