Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Stamiano
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30000
Royal Flush Larve
Agghiaggiande Tactiek ASB
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 67.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Tobras passt de bal met de wreef. Baso is nu in balbezit. Baso geeft de bal voor. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Boczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Stamatis is nu in balbezit. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Boczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Colić rent richting de bal. Colić passt de bal met de wreef. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass. Malowany maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Larve 1:0

36e minuut.
Bensi is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal zonder na te denken. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel. Boczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stamatis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 63%, Larve 37%.
Royal Flush - Larve 1:0

58e minuut.
Burczyk speelt de bal door. Colić rent richting de bal. Colić passt de bal met de wreef. Tobras heeft problemen om de bal te vangen. Tobras draait met de bal, schiet en ... Boczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Baso met een snelle inworp. Soto geeft een hoge lob. Vladimirov kopt de bal weg. Tobras rent richting de bal. Tobras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Tobras rent richting de bal. Tobras probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Boczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Colić passt de bal zonder na te denken. Baso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baso probeert naar een medespeler te passen. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chiculiţă kopt de bal weg. Vladimirov rent richting de bal. Stamatis maakt een afschuwelijke overtreding. Stamatis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Baso is nu in balbezit. Baso passt de bal zonder na te denken. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft een hoge lob. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baso de bal. Baso geeft een lange en hoge pass. Tobras rent richting de bal. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Boczek bokst de bal weg. Vladimirov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 72%, Larve 28%.
Royal Flush - Larve 1:0