Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: nondimeno Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29110
nondimeno Monterchiese
YTH NARR crn8 Tactiek nondimeno
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 63.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Daar is Balbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena met een sublieme pass. Rolim rent richting de bal. Rolim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. Perez Sáenz heeft problemen om de bal te vangen. Perez Sáenz met een sublieme pass. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tomuško is nu in balbezit. Sommese geeft een lange en hoge pass. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Monterchiese 0:1

19e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu geeft de bal voor. Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Rolim krijgt zijn hoofd ertegen. Abbruzzese bokst de bal weg.

27e minuut.
Spreafichi heeft problemen om de bal te vangen. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellana krijgt een gele kaart. Piazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghilardini wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Balbuena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz passt de bal zonder na te denken. Rolim is nu in balbezit. Rolim draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Druciak met de inworp. Tomuško geeft een hoge lob. Piazza rent richting de bal. Piazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nondimeno - Monterchiese 1:1

36e minuut.
Daar is Pawluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawluk geeft de bal voor. Pavelescu kan de bal niet met de borst controleren. Rolim rent richting de bal. Rolim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gratkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Balbuena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel. Abbruzzese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Monterchiese 1:2

44e minuut.
Pawluk rent richting de bal. Pawluk geeft een hoge lob. Verkoppen kopt de bal weg. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 55%, Monterchiese 45%.
nondimeno - Monterchiese 1:2

47e minuut.
Casano verovert de bal door een tackle van achteren. Casano geeft een lange en hoge pass. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Canavesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nondimeno - Monterchiese 2:2

48e minuut.
Gratkiewicz met de inworp. Pawluk kan de bal niet met de borst controleren. Piazza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piazza krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gratkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristofaro komt het veld opgelopen. Ciavattini komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Altuna met de inworp. Tomuško is nu in balbezit. Tomuško geeft een hoge lob. Spreafichi krijgt zijn hoofd ertegen. Ciavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ciavattini speelt de bal door. Tomuško is nu in balbezit. Tomuško geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castellana de bal. Piazza is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - Monterchiese 3:2

74e minuut.
Cristofaro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casano met de inworp. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciavattini trapt de bal weg van het doel. Balbuena kopt de bal weg. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Bəkirzadə kopt de bal weg. Gratkiewicz geeft de bal voor. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 45%, Monterchiese 55%.
nondimeno - Monterchiese 3:2