Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedavena Calcio Mola F.C.
442MOD Tactiek lino banfi
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
64.6 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király geeft een lange en hoge pass. Amundaray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin schiet op doel. Blerincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gurău kopt de bal weg. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski passt de bal in één keer door. Mikyska rent richting de bal. Mikyska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dănceanu trapt de bal weg van het doel. Martin kopt de bal weg. Şahin rent richting de bal. Şahin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Peshev passt de bal met de wreef. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft een hoge lob. Mikyska springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 0:1

27e minuut.
Palásthy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Matos. Palásthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Palásthy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şahin kopt de bal weg. Wimbersky rent richting de bal. Millet onderschept slim de pass. Millet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Peshev geeft een lange en hoge pass. Palásthy is nu in balbezit. Mikyska onderschept slim de pass. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Király probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar begaat een overtreding. Kożukar krijgt een gele kaart. Millet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaudin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pănican de bal. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin haalt uit met een fantastische trap. Blerincă bokst de bal weg.

38e minuut.
de Matos rent richting de bal. Gaudin is nu in balbezit. de Matos begaat een overtreding. de Matos krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Giacomelli rent richting de bal. Peshev met een sublieme pass. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin schiet op doel. Blerincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Millet is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Király geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şahin springt en kopt de bal. Blerincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 1:1

42e minuut.
Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Király geeft een lange en hoge pass. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin schiet op doel. Blerincă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Millet heeft problemen om de bal te vangen. Millet haalt uit met een fantastische trap. Blerincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een lange en hoge pass. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin draait met de bal, schiet en ... Blerincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 41%, Mola F.C. 59%.
Pedavena Calcio - Mola F.C. 2:1

51e minuut.
Tridente probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft de bal voor. Şahin is nu in balbezit. Şahin haalt uit met een fantastische trap. Blerincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wimbersky de bal. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 3:1

53e minuut.
Rejkowski geeft de bal voor. Mikyska kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 3:2

63e minuut.
Millet is nu in balbezit. Millet passt de bal zonder na te denken. Şahin is nu in balbezit. Şahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 4:2

74e minuut.
Kaliakoudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal in één keer door. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft de bal voor. Mikyska krijgt zijn hoofd ertegen. Dănceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Mola F.C. 4:3

81e minuut.
Millet kopt de bal weg. Şahin rent richting de bal. Met opzet legt Gurău zijn tegenspeler op de grond. Gurău krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 36%, Mola F.C. 64%.
Pedavena Calcio - Mola F.C. 4:3