Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cani sciolti ASD Sbordone League
virtuale I Tactiek tikitaka3
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 44.2
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen goed


7e minuut.
Inworp. Memmola met een snelle inworp. Kramflek speelt de bal door. Paulson rent richting de bal. Paulson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 1:0

9e minuut.
Holgersen is nu in balbezit. Holgersen geeft de bal voor. Philippot heeft problemen om de bal te vangen. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Mantineo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorgon de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel. Cireddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 2:0

18e minuut.
Kramflek is nu in balbezit. Kramflek geeft een lange en hoge pass. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Cireddu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 3:0

19e minuut.
Turri heeft problemen om de bal te vangen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson is nu in balbezit. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kramflek geeft de bal voor. Bajur kopt de bal weg. Klungelig pakt Vialli de bal. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson schiet op doel. Cireddu bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ottolina komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bajur kan de bal niet met de borst controleren. Philippot is nu in balbezit. Met opzet legt Bajur zijn tegenspeler op de grond. Bajur krijgt een gele kaart. Røyset is nu in balbezit. Rimolo verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Abbati maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Degli Abbati moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Degli Abbati schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cani sciolti 41%, ASD Sbordone League 59%.
cani sciolti - ASD Sbordone League 3:0

49e minuut.
Skandaliaris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Philippot de bal. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 4:0

53e minuut.
Bovani is nu in balbezit. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce geeft de bal voor. Daar is Skandaliaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skandaliaris geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Memmola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kramflek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latrofa. Latrofa krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Skandaliaris speelt de bal door. Paulson is nu in balbezit. Paulson passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 5:0

60e minuut.
Inworp. Ilardo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kramflek speelt de bal door. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris passt de bal met de wreef. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Latrofa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramflek. Latrofa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szulgo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buoro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Havlák geeft de bal voor. Paulson rent richting de bal. Paulson speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 6:0

79e minuut.
Vialli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drahoš met de inworp. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Holgersen geeft een lange en hoge pass. Paulson is nu in balbezit. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Cireddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - ASD Sbordone League 7:0

86e minuut.
Kramflek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paulson de bal. Buoro maakt een afschuwelijke overtreding. Buoro krijgt een gele kaart. Paulson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kramflek komt bij de bal en schiet. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ilardo speelt de bal door. Bovani rent richting de bal. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur geeft een lange en hoge pass. Paulson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cani sciolti 32%, ASD Sbordone League 68%.
cani sciolti - ASD Sbordone League 7:0