Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Tendenze Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34574
Tendenze Caminata
vittori 5.3.2 Tactiek pig_av
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
67 gemiddelde waardering 58.1
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Doria geeft de bal voor. Kołecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Pagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich schiet op doel. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grala stond buitenspel. Kajan neemt vlug de vrije trap. Xudaverdiyev kopt de bal weg. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is MacChlerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacChlerich kopt de bal weg. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Caminata 1:0

15e minuut.
Brčić speelt de bal door. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert passt de bal zonder na te denken. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Brčić geeft een hoge lob. MacChlerich is nu in balbezit. Pagno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pagno krijgt een gele kaart. MacChlerich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weylin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacChlerich kopt de bal weg. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Weylin rent richting de bal. Crescenzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weylin raakt geblesseerd tijdens het duel. Weylin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xudaverdiyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Caminata 2:0

44e minuut.
Kołecki onderschept slim de pass. Weylin is nu in balbezit. Weylin passt de bal zonder na te denken. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Baudoni rent richting de bal. Adamczuk onderschept slim de pass. Adamczuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xudaverdiyev de bal. Xudaverdiyev schiet op doel. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Weylin met een snelle inworp. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich passt de bal met de wreef. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Caminata 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tendenze 32%, Caminata 68%.
Tendenze - Caminata 3:0

55e minuut.
Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Chiaretto is nu in balbezit. Marciello met een sublieme pass. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Weylin passt de bal in één keer door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grala verovert de bal door een tackle van achteren. Kajan onderschept slim de pass. Kajan speelt de bal door. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Xudaverdiyev onderschept slim de pass. Xudaverdiyev geeft een hoge lob. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel. Gulinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Caminata 4:0

66e minuut.
Inworp. Dejnowicz met een snelle inworp. Annaert geeft de bal voor. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pagno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weylin met een snelle inworp. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Pagno de bal. Weylin met een sublieme pass. Annaert geeft een lange en hoge pass. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Baudoni controleert de bal met de borst. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov geeft de bal voor. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gulinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Doria geeft een lange en hoge pass. Daar is MacChlerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich verovert de bal door een tackle van achteren. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dejnowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doria de bal onder controle te krijgen. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Caminata 5:0

86e minuut.
Daar is Marciello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annaert verovert de bal door een tackle van achteren. Annaert passt de bal zonder na te denken. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Di Luca Nieri geeft de bal voor. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Annaert rent richting de bal. Annaert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tendenze 25%, Caminata 75%.
Tendenze - Caminata 5:0