Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.Dalila Royal Flush
Start Tactiek Agghiaggiande
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 66.3
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza passt de bal in één keer door. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek geeft een hoge lob. Rępał maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zazzero rent richting de bal. Żurawek verovert de bal door een tackle van achteren. Żurawek passt de bal met de wreef. Silano rent richting de bal. Silano schiet op doel. Boczek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guyot met een snelle inworp. Altküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Altküla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 45%, Royal Flush 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S.Dalila - Royal Flush 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Malowany de bal. Malowany passt de bal in één keer door. Bennaars rent richting de bal. Bennaars draait met de bal, schiet en ... Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Żurawek speelt de bal door. Koza is nu in balbezit. Koza met een sublieme pass. Silano is nu in balbezit. Silano draait met de bal, schiet en ... Paal! Boczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zazzero speelt de bal door. Faiolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiolone passt de bal met de wreef. Altküla rent richting de bal. Altküla schiet op doel. Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza passt de bal met de wreef. Silano rent richting de bal. Silano haalt uit met een fantastische trap. Boczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Royal Flush 1:0

73e minuut.
Altküla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malowany de bal. Malowany passt de bal in één keer door. Bennaars bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennaars haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stamatis verovert de bal door een tackle van achteren. Silano bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burczyk krijgt een gele kaart. Silano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pudževelis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 48%, Royal Flush 52%.
A.S.Dalila - Royal Flush 1:0