Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedavena Calcio nondimeno
442MOD Tactiek YTH NARR crn8
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Abbruzzese met een sublieme pass. Altuna kopt de bal weg. Klungelig pakt Sidders de bal. Piazza is nu in balbezit. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu bokst de bal weg. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Gynning probeert naar een medespeler te passen. Şahin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauso. Şahin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gynning neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tomuško geeft een lange en hoge pass. Spreafichi springt en kopt de bal. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - nondimeno 0:1

11e minuut.
Bauso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauso geeft een hoge lob. Sidders kopt de bal weg. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tomuško geeft een lange en hoge pass. Ghilardini kopt de bal weg. Klungelig pakt Sidders de bal. Piazza onderschept slim de pass. Piazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bauso bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin onderschept slim de pass. Martin speelt de bal door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Madera onderschept slim de pass. Gynning is nu in balbezit. Met opzet legt Altuna zijn tegenspeler op de grond. Altuna krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sidders probeert de bal met de borst te controleren. Ghilardini rent richting de bal. Piazza is nu in balbezit. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Altuna is nu in balbezit. Altuna passt de bal met de wreef. Ghilardini speelt de bal door. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bəkirzadə probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal in één keer door. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Druciak kopt de bal weg. Bielikowski geeft een hoge lob. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov schiet op doel. Abbruzzese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pedavena Calcio - nondimeno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 62%, nondimeno 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedavena Calcio - nondimeno 1:1

51e minuut.
Druciak met een sublieme pass. Bauso rent richting de bal. Bauso met een sublieme pass. Daar is Ghilardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piazza springt en kopt de bal. Király verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - nondimeno 1:2

67e minuut.
Bielikowski passt de bal met de wreef. Giacomelli heeft problemen om de bal te vangen. Giacomelli passt de bal in één keer door. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Király verovert de bal door een tackle van achteren. Sidders probeert naar een medespeler te passen. Altuna rent richting de bal. Altuna geeft een lange en hoge pass. Piazza springt en kopt de bal. Dănceanu bokst de bal weg.

74e minuut.
Király is nu in balbezit. Király probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Dedikov rent richting de bal. Dedikov haalt uit met een fantastische trap. Abbruzzese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Király met een sublieme pass. Madera is nu in balbezit. Altuna probeert naar een medespeler te passen. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu geeft een hoge lob. Dedikov kopt de bal weg. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 60%, nondimeno 40%.
Pedavena Calcio - nondimeno 1:2