Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monterchiese Mola F.C.
vsborussia Tactiek lino banfi
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Baruffi passt de bal zonder na te denken. Perez Sáenz speelt de bal door. Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mikyska passt de bal met de wreef. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cristofaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pawluk komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Mola F.C. 1:0

30e minuut.
Mikyska speelt de bal door. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski passt de bal in één keer door. Mikyska rent richting de bal. Mikyska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baruffi onderschept slim de pass. Baruffi met een sublieme pass. Balbuena rent richting de bal. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Pavelescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Mola F.C. 2:0

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rejkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gratkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel. Ciavattini bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos onderschept slim de pass. de Matos passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - Mola F.C. 2:1

41e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een hoge lob. Rolim kopt de bal weg. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 61%, Mola F.C. 39%.
Monterchiese - Mola F.C. 2:1

46e minuut.
de Matos met een sublieme pass. Logara met een sublieme pass. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft een hoge lob. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
de Matos is nu in balbezit. Sommese onderschept slim de pass. Sommese geeft een hoge lob. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisistrato verovert de bal door een tackle van achteren. Pisistrato geeft een hoge lob. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Perez Sáenz speelt de bal door. Daar is Castellana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Ciavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monterchiese - Mola F.C. 2:2

77e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Logara maakt een afschuwelijke overtreding. Pavelescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balbuena met een snel genomen vrije trap. Rolim krijgt zijn hoofd ertegen. Blerincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Blerincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pănican de bal. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft de bal voor. Pavelescu springt en kopt de bal. Blerincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Baruffi passt de bal zonder na te denken. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Blerincă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 51%, Mola F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monterchiese - Mola F.C. 2:2