Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: A.S.Dalila Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 26338
A.S.Dalila Tendenze
Start Tactiek vittori 5.3.2
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 67.8
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Weylin passt de bal zonder na te denken. Annaert met een sublieme pass. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Tendenze 0:1

6e minuut.
Weylin met een sublieme pass. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert passt de bal met de wreef. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Annaert met een sublieme pass. Weylin geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazgaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Weylin is nu in balbezit. Weylin passt de bal met de wreef. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel. Marasco bokst de bal weg.

18e minuut.
Annaert geeft de bal voor. MacChlerich rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weylin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacChlerich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Colli heeft problemen om de bal te vangen. Colli passt de bal met de wreef. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Tendenze 0:2

35e minuut.
Annaert passt de bal zonder na te denken. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin geeft de bal voor. MacChlerich springt en kopt de bal. Marasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 64%, Tendenze 36%.
A.S.Dalila - Tendenze 0:2

51e minuut.
Colli geeft een hoge lob. Xudaverdiyev kopt de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz geeft een lange en hoge pass. Xudaverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacChlerich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Tendenze 0:3

57e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek geeft een hoge lob. Koza geeft de bal voor. Silano springt en kopt de bal. Rubbio bokst de bal weg. Adamczuk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żurawek neemt de hoekschop. Silano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Tendenze 1:3

62e minuut.
Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xudaverdiyev de bal. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Tendenze 1:4

62e minuut.
Chrapek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Annaert met een sublieme pass. Weylin is nu in balbezit. Weylin passt de bal met de wreef. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Weylin met de inworp. Annaert rent richting de bal. Annaert geeft een lange en hoge pass. MacChlerich krijgt zijn hoofd ertegen. Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Tendenze 1:5

68e minuut.
Koza passt de bal zonder na te denken. Costea rent richting de bal. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz geeft een hoge lob. MacChlerich krijgt zijn hoofd ertegen. Marasco bokst de bal weg.

71e minuut.
Annaert passt de bal zonder na te denken. Weylin is nu in balbezit. Weylin passt de bal met de wreef. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich schiet op doel. Marasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Costea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dejnowicz met de inworp. Annaert is nu in balbezit. Annaert geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Costea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koza is nu in balbezit. Kostadinov begaat een overtreding. Kostadinov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rępał komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Koza rent richting de bal. Koza geeft een hoge lob. Kołecki rent richting de bal. Pudževelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudževelis haalt uit met een fantastische trap. Rubbio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 70%, Tendenze 30%.
A.S.Dalila - Tendenze 1:5