Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Gene Righezio
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 44963
Larve cani sciolti
ASB Tactiek virtuale I
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Romper is nu in balbezit. Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov speelt de bal door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Skulskis probeert naar een medespeler te passen. Baso kopt de bal weg. Klungelig pakt Irivarren de bal. Tobras is nu in balbezit. Tobras draait met de bal, schiet en ... Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Arisci geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă kopt de bal weg. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Tobras maakt een snoekduik en kopt de bal. Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Vladimirov rent richting de bal. Romper onderschept slim de pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - cani sciolti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 33%, cani sciolti 67%.
Larve - cani sciolti 1:0

54e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov met een sublieme pass. Daar is Tobras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobras draait met de bal, schiet en ... Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal met de wreef. Baso geeft de bal voor. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras draait met de bal, schiet en ... Skulskis bokst de bal weg.

67e minuut.
Paulson kan de bal niet met de borst controleren. Everse is nu in balbezit. Paulson verovert de bal door een tackle van achteren. Paulson haalt uit met een fantastische trap. Richter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - cani sciolti 1:1

75e minuut.
Paulson kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Everse. Paulson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kramflek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Irivarren rent richting de bal. Baso onderschept slim de pass. Baso passt de bal met de wreef. Tobras rent richting de bal. Tobras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Buitenspel voor Skandaliaris. Goede buitenspelval van de verdediging. Baso maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Colić kopt de bal weg. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kramflek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras onderschept slim de pass. Tobras passt de bal zonder na te denken. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. Richter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu passt de bal in één keer door. Colić probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kramflek geeft de bal voor. Arisci kopt de bal weg. Baso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baso geeft een hoge lob. Chiculiţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - cani sciolti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 38%, cani sciolti 62%.
Larve - cani sciolti 2:1