Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Sbordone League Monterchiese
tikitaka4 Tactiek vsfelix
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
69.2 gemiddelde waardering 58.2
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pawluk rent richting de bal. Pawluk geeft een lange en hoge pass. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim schiet op doel. Galestro onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sommese onderschept slim de pass. Deptuch onderschept slim de pass. Perez Sáenz is nu in balbezit. Pellacani onderschept slim de pass. Pellacani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Schisano rent richting de bal. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu passt de bal in één keer door. Rolim is nu in balbezit. Rolim schiet op doel. Barry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bulhosa rent richting de bal. Gratkiewicz is nu in balbezit. Bulhosa onderschept slim de pass. Bulhosa geeft de bal voor. Szulgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fagas is nu in balbezit. Sommese rent richting de bal. Fagas verovert de bal door een tackle van achteren. Fagas draait met de bal, schiet en ... Ciavattini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Monterchiese 1:0

16e minuut.
Baruffi verovert de bal door een tackle van achteren. Baruffi geeft een lange en hoge pass. Balbuena kopt de bal weg. Rolim rent richting de bal. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szulgo rent richting de bal. Baruffi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Aymerich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szulgo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciavattini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Monterchiese 2:0

24e minuut.
Szulgo kopt de bal weg. Fagas rent richting de bal. Baruffi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baruffi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Aymerich verovert de bal door een tackle van achteren. Fagas is nu in balbezit. Aymerich rent richting de bal. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bulhosa kopt de bal weg. Galestro heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Barry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Monterchiese 2:1

37e minuut.
Aymerich rent richting de bal. Aymerich met een sublieme pass. Pellacani rent richting de bal. Pellacani geeft een lange en hoge pass. Fagas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciavattini trapt de bal weg van het doel. Gratkiewicz kopt de bal weg. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Perez Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schisano. Schisano krijgt een gele kaart. Pavelescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavelescu wilt de vrije trap nemen. Barry bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Sbordone League 48%, Monterchiese 52%.
ASD Sbordone League - Monterchiese 2:1

46e minuut.
Ottolina komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Purús maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fagas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruzzo. Bruzzo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Purús passt de bal zonder na te denken. Pellacani is nu in balbezit. Pellacani met een sublieme pass. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas schiet op doel. Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Baruffi heeft problemen om de bal te vangen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich is nu in balbezit. Aymerich haalt uit met een fantastische trap. Ottolina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bruzzo passt de bal met de wreef. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz passt de bal zonder na te denken. Balbuena rent richting de bal. Balbuena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boski komt het veld opgelopen. Cristofaro komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sommese geeft een lange en hoge pass. Rolim probeert de bal aan de voet te houden. Bulhosa probeert naar een medespeler te passen. Boski rent richting de bal. Boski schiet op doel. Ciavattini bokst de bal weg.

73e minuut.
Deptuch passt de bal met de wreef. Galestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestro geeft de bal voor. Boski is nu in balbezit. Boski haalt uit met een fantastische trap. Ciavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruzzo kopt de bal weg. Baruffi rent richting de bal. Fagas onderschept slim de pass. Fagas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Monterchiese 3:1

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ciavattini niet meer kan verder spelen. Alberta komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bruzzo met een sublieme pass. Pellacani rent richting de bal. Pellacani geeft een lange en hoge pass. Boski rent richting de bal. Boski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Galestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Galestro met een sublieme pass. Boski is nu in balbezit. Boski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Monterchiese 4:1

78e minuut.
Cristofaro is nu in balbezit. Boski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galestro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Aymerich probeert de bal met de borst te controleren. Aymerich met een sublieme pass. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - Monterchiese 5:1

86e minuut.
Aymerich passt de bal in één keer door. Fagas rent richting de bal. Met opzet legt Perez Sáenz zijn tegenspeler op de grond. Perez Sáenz krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Boski is nu in balbezit. Cristofaro onderschept slim de pass. Cristofaro geeft de bal voor. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim draait met de bal, schiet en ... Paal! Barry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Sbordone League 35%, Monterchiese 65%.
ASD Sbordone League - Monterchiese 5:1