Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Caminata Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7867
Caminata Pedavena Calcio
pig_av Tactiek 442MOD
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski passt de bal met de wreef. Martin probeert naar een medespeler te passen. Şahin is nu in balbezit. Şahin draait met de bal, schiet en ... Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jochheim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şahin krijgt zijn hoofd ertegen. Gulinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crescenzio met de inworp. Baudoni geeft een lange en hoge pass. Acerbis is nu in balbezit. Acerbis haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

16e minuut.
Martin rent richting de bal. Martin passt de bal zonder na te denken. Daar is Jochheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala schiet op doel. Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Şahin kopt de bal weg. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov draait met de bal, schiet en ... Gulinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - Pedavena Calcio 0:1

36e minuut.
Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin rent richting de bal. Grala onderschept slim de pass. Grala draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grala kopt de bal weg. Madera heeft problemen om de bal te vangen. Jochheim speelt de bal door. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Metalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov onderschept slim de pass. Dedikov haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bielikowski neemt de hoekschop. Dedikov rent richting de bal. Dedikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 48%, Pedavena Calcio 52%.
Caminata - Pedavena Calcio 0:1

46e minuut.
Jochheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochheim geeft een hoge lob. Dedikov kan de bal niet met de borst controleren. Dedikov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - Pedavena Calcio 0:2

52e minuut.
Marciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli passt de bal in één keer door. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov draait met de bal, schiet en ... Gulinelli bokst de bal weg.

61e minuut.
Martin probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski passt de bal in één keer door. Dedikov rent richting de bal. Dedikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chiaretto rent richting de bal. Chiaretto geeft de bal voor. Daar is Sidders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chlebisz verovert de bal door een tackle van achteren. Doria geeft een hoge lob. Gaudin geeft een lange en hoge pass. Dedikov krijgt zijn hoofd ertegen. Gulinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doria rent richting de bal. Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov geeft een hoge lob. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Chiaretto rent richting de bal. Şahin verovert de bal door een tackle van achteren. Marciello begaat een overtreding. Marciello krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Crescenzio met een sublieme pass. Acerbis rent richting de bal. Gaudin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaudin krijgt een gele kaart. Acerbis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marciello wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Metalli geeft een lange en hoge pass. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis speelt de bal door. Baudoni is nu in balbezit. Baudoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 56%, Pedavena Calcio 44%.
Caminata - Pedavena Calcio 0:2