Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: nondimeno Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24971
nondimeno arturino fc
YTH NARR crn8 Tactiek Torino 75 76
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
63.8 gemiddelde waardering 61.2
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Tomuško met de inworp. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen passt de bal in één keer door. Tomuško geeft een hoge lob. Piazza springt en kopt de bal. Juhl bokst de bal weg.

13e minuut.
Spreafichi is nu in balbezit. Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. Menéndez geeft de bal voor. Brum rent richting de bal. Brum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Toraman speelt de bal door. Villalvilla rent richting de bal. Pyziak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villalvilla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Bəkirzadə neemt vlug de vrije trap. Ghilardini kopt de bal weg. Namazlı rent richting de bal. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Casano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel. Abbruzzese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Menéndez geeft de bal voor. Tomuško probeert de bal aan de voet te houden. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza is nu in balbezit. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Juhl bokst de bal weg.

39e minuut.
Guerinoni rent richting de bal. Bəkirzadə geeft de bal voor. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini geeft een hoge lob. Piazza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - arturino fc 1:0

45e minuut.
Casano kopt de bal weg. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ghilardini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomuško geeft een hoge lob. Juhl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 40%, arturino fc 60%.
nondimeno - arturino fc 1:0

46e minuut.
Nodari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodari geeft een lange en hoge pass. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini geeft de bal voor. Spreafichi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellia komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Verkoppen met een snelle inworp. Tomuško geeft een lange en hoge pass. Daar is Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piazza rent richting de bal. Piazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - arturino fc 2:0

63e minuut.
Casano is nu in balbezit. Casano geeft een hoge lob. Piazza is nu in balbezit. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buitenspel voor Tomuško. Goede buitenspelval van de verdediging. Niskanen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Brum de bal. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum schiet op doel. Abbruzzese bokst de bal weg.

78e minuut.
Casano geeft een hoge lob. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini met een sublieme pass. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Niskanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Tomuško geeft een hoge lob. Toraman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi schiet op doel. Niskanen bokst de bal weg.

85e minuut.
Tomuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum begaat een overtreding. Tomuško is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nodari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Niskanen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - arturino fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 30%, arturino fc 70%.
nondimeno - arturino fc 3:0