Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18986
Gretese Casoni Hotspur
aoo1m Tactiek Diego Milito
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71 gemiddelde waardering 66.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Davidson speelt de bal door. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft de bal voor. Giejsztorewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Casoni Hotspur 1:0

6e minuut.
Lutsepp geeft een lange en hoge pass. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft een hoge lob. Giejsztorewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zen geeft de bal voor. Giejsztorewicz kopt de bal weg. Samba Ba geeft de bal voor. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Casoni Hotspur 2:0

12e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Inworp. Samba Ba met een snelle inworp. Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ereu kopt de bal weg. Lutsepp met een sublieme pass. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Charme rent richting de bal. Charme geeft een hoge lob. Davidson speelt de bal door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft de bal voor. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Štrauss is nu in balbezit. Dionigi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štrauss is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štrauss met een snel genomen vrije trap. Agustinussen springt en kopt de bal. Vela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Güler passt de bal zonder na te denken. Charme heeft problemen om de bal te vangen. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cămătaru schiet op doel. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Casoni Hotspur 3:0

24e minuut.
Ereu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agustinussen rent richting de bal. Rogovskis begaat een overtreding. Agustinussen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štrauss komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Agustinussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrauss rent richting de bal. Agustinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrauss is nu in balbezit. Štrauss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Štrauss rent richting de bal. Davidson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štrauss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štrauss met een snel genomen vrije trap. Agustinussen is nu in balbezit. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. Vela bokst de bal weg. Lutsepp geeft de bal voor. Cămătaru kopt de bal weg. Charme bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Giejsztorewicz schiet op doel. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rogovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Rogovskis geeft een lange en hoge pass. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru schiet op doel. Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Casoni Hotspur 4:0

37e minuut.
Jacquet komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Daar is Samba Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz draait met de bal, schiet en ... Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolle verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zen met een sublieme pass. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Casoni Hotspur 5:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balajti komt het veld opgelopen. Figone komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 41%, Casoni Hotspur 59%.
Gretese - Casoni Hotspur 5:0

59e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolle probeert naar een medespeler te passen. Güler probeert naar een medespeler te passen. Figone is nu in balbezit. Figone draait met de bal, schiet en ... Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebola komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Korytkiewicz is nu in balbezit. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Charme is nu in balbezit. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Casoni Hotspur 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 58%, Casoni Hotspur 42%.
Gretese - Casoni Hotspur 6:0