Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: PEPPERSON Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 59999
PEPPERSON Asgard
GangBang Pro Tactiek Pressing
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
5 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Postini onderschept slim de pass. Postini geeft de bal voor. Daar is Grudzień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajner rent richting de bal. Tajner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szczepek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Asgard 0:1

27e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poskrobko komt bij de bal en schiet. Quiroz krijgt zijn hoofd ertegen. Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zampedri is nu in balbezit. Zampedri geeft de bal voor. Pantilov geeft een hoge lob. Quiroz springt en kopt de bal. Galande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Asgard 0:2

37e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Zampedri is nu in balbezit. Galindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Galindo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galindo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 48%, Asgard 52%.
PEPPERSON - Asgard 0:2

49e minuut.
Grudzień verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek geeft een lange en hoge pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Asgard 0:3

52e minuut.
Grudzień passt de bal in één keer door. Hekert rent richting de bal. Pouso Alto onderschept slim de pass. Pouso Alto schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tamurri met een sublieme pass. Majorano rent richting de bal. Szczepek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szczepek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szczepek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Inworp. Mănăilă komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Calabria komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ricetti geeft de bal voor. Nae rent richting de bal. Tamurri begaat een overtreding. Nae wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Postini geeft een hoge lob. Pouso Alto rent richting de bal. Grudzień legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouso Alto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tajner neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Asgard 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 45%, Asgard 55%.
PEPPERSON - Asgard 1:3