Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Filadelfia
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40355
Utah Meganoidi
555-4312 Tactiek special
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 67.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Parada passt de bal in één keer door. Feskens is nu in balbezit. Sereno bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens onderschept slim de pass. Feskens schiet op doel. Beuckert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De Geytere met de inworp. Sahagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oszenda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Konvica kopt de bal weg. Stahmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sahagian. Sahagian krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kennedy is nu in balbezit. Medén verovert de bal door een tackle van achteren. Medén speelt de bal door. Golombeck rent richting de bal. Golombeck schiet op doel. Štěpaník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štěpaník speelt de bal door. De Geytere kopt de bal weg. Golombeck is nu in balbezit. Sahagian geeft de bal voor. Kennedy maakt een snoekduik en kopt de bal. Štěpaník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cusimano rent richting de bal. Cusimano passt de bal zonder na te denken. Stroganov probeert naar een medespeler te passen. Feskens is nu in balbezit. Feskens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cusimano rent richting de bal. Cusimano probeert naar een medespeler te passen. Stahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stahmann geeft een lange en hoge pass. Feskens krijgt zijn hoofd ertegen. Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 49%, Meganoidi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utah - Meganoidi 0:0

46e minuut.
Cusimano passt de bal zonder na te denken. Oszenda probeert naar een medespeler te passen. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft de bal voor. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal. Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oltun rent richting de bal. Feskens onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Meganoidi 0:1

50e minuut.
Oszenda probeert naar een medespeler te passen. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft de bal voor. Chiţa maakt een snoekduik en kopt de bal. Beuckert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Oltun kopt de bal weg. Sereno met een sublieme pass. Golombeck rent richting de bal. Golombeck haalt uit met een fantastische trap. Štěpaník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Oltun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parada de bal. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens onderschept slim de pass. Feskens draait met de bal, schiet en ... Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Inworp. Grilletto komt het veld opgelopen. Oszenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stroganov rent richting de bal. Stroganov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feskens heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Meganoidi 0:2

74e minuut.
Klungelig pakt Cusimano de bal. Cusimano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grilletto de bal. Grilletto geeft een hoge lob. Chiţa maakt een snoekduik en kopt de bal. Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Dubuś komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Marinić is nu in balbezit. Marinić passt de bal zonder na te denken. Grilletto is nu in balbezit. Grilletto geeft een hoge lob. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 59%, Meganoidi 41%.
Utah - Meganoidi 0:2