Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. Antoniana F.C.
karl_A 2012 Tactiek compatto alto
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundza is nu in balbezit. Grundza speelt de bal door. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... Torrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Grundza geeft een lange en hoge pass. Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Torrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Antoniana F.C. 1:0

10e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton is nu in balbezit. Thornton schiet op doel. Torrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Włodarz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sansegundo geeft een hoge lob. Inworp. Cambiasi met de inworp. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vara probeert naar een medespeler te passen. Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kwilecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Włodarz de bal. Thornton onderschept slim de pass. Viguier rent richting de bal. Viguier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi speelt de bal door. Vara geeft een lange en hoge pass. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki passt de bal in één keer door. Bratu speelt de bal door. Grundza geeft een hoge lob. Viguier springt en kopt de bal. Torrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 53%, Antoniana F.C. 47%.
5 PIOTTE F.C. - Antoniana F.C. 1:0

46e minuut.
Sarmiento komt het veld opgelopen. Silaghi komt het veld opgelopen. Zadylak komt het veld opgelopen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen. Bronner komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Otépka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5 PIOTTE F.C. - Antoniana F.C. 1:1

50e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu geeft de bal voor. Silaghi controleert de bal met de borst. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Râpnu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz geeft de bal voor. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Viguier de bal onder controle te krijgen. Włodarz geeft de bal voor. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Porras Ruiz rent richting de bal. Sansegundo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sansegundo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Râpnu onderschept slim de pass. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaramillo de bal. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Bronner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Porras Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chişcanu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Bratu is nu in balbezit. Bratu geeft een hoge lob. Thornton rent richting de bal. Thornton draait met de bal, schiet en ... Bronner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Otépka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz met een sublieme pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Antoniana F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 55%, Antoniana F.C. 45%.
5 PIOTTE F.C. - Antoniana F.C. 1:2