Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. Utah
karl_A 2012 Tactiek 555-4312
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
63.3 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Golombeck rent richting de bal. Barmann onderschept slim de pass. De Geytere onderschept slim de pass. De Geytere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sereno geeft een hoge lob. Golombeck rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Barmann ... Strafschop! Barmann krijgt een gele kaart. Golombeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isabella legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Utah 0:1

5e minuut.
Golombeck passt de bal met de wreef. De Geytere speelt de bal door. Isabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Isabella draait met de bal, schiet en ... Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Geytere neemt de hoekschop. Isabella maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mamagakis rent richting de bal. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki passt de bal met de wreef. Grundza geeft de bal voor. Thornton springt en kopt de bal. Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Linka zijn tegenspeler op de grond. Linka krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Parada geeft de bal voor. Inworp. Bratu met de inworp. Grundza geeft een hoge lob. Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De Geytere controleert de bal met de borst. Bratu probeert naar een medespeler te passen. Sereno speelt de bal door. Zanetti rent richting de bal. Zanetti schiet op doel. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Grundza geeft een hoge lob. Parada heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel. Beuckert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5 PIOTTE F.C. - Utah 1:1

43e minuut.
Barmann onderschept slim de pass. Barmann geeft een lange en hoge pass. Oltun kopt de bal weg. Isabella is nu in balbezit. Isabella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 54%, Utah 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
5 PIOTTE F.C. - Utah 1:1

46e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada geeft een hoge lob. Isabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Isabella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Barmann de bal. Golombeck is nu in balbezit. Barmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barmann krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Golombeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sereno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mamagakis speelt de bal door. Golombeck rent richting de bal. Salamoński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golombeck wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Golombeck kan niet meer verder spelen. Kennedy komt het veld opgelopen. Isabella legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Utah 1:2

55e minuut.
Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp begaat een overtreding. Viguier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bratu komt bij de bal en schiet. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parada rent richting de bal. Jaramillo onderschept slim de pass. Jaramillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5 PIOTTE F.C. - Utah 2:2

73e minuut.
Oltun kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mamagakis de bal onder controle te krijgen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo onderschept slim de pass. Jaramillo schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Chişcanu rent richting de bal. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu geeft een lange en hoge pass. Thornton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grundza met een snelle inworp. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamagakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaramillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bratu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beuckert probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Viguier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Utah 3:2

78e minuut.
Daar is Grundza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grundza geeft een lange en hoge pass. Oltun is nu in balbezit. Viguier verovert de bal door een tackle van achteren. Viguier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Salamoński rent richting de bal. Zanetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanetti passt de bal zonder na te denken. Kennedy rent richting de bal. Kennedy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel. Beuckert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Utah 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 52%, Utah 48%.
5 PIOTTE F.C. - Utah 4:2