Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: SHIWASHAN ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16757
superbrice L`Arco e la Freccia
433 Tactiek Twilight Time
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Mazzola is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... İldırımoğlu bokst de bal weg.

5e minuut.
Fortuna is nu in balbezit. Sal verovert de bal door een tackle van achteren. Sal probeert naar een medespeler te passen. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Baijers speelt de bal door. Fortuna rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baijers zal de hoekschop nemen. Cane maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Abd-al-Jawwad springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazzola is nu in balbezit. Vîscribov onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vîscribov passt de bal met de wreef. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad passt de bal zonder na te denken. Selvaggio rent richting de bal. Selvaggio draait met de bal, schiet en ... İldırımoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fortuna heeft problemen om de bal te vangen. Campbell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fortuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fortuna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Eikås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - L`Arco e la Freccia 0:1

36e minuut.
Paarmann passt de bal met de wreef. Baijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Baijers met een sublieme pass. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Eikås bokst de bal weg. Rotzinger onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baraschi heeft problemen om de bal te vangen. Baraschi passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh geeft de bal voor. Abd-al-Jawwad maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 50%, L`Arco e la Freccia 50%.
superbrice - L`Arco e la Freccia 0:1

47e minuut.
Fortuna krijgt zijn hoofd ertegen. Eikås probeert naar een medespeler te passen. Paarmann kopt de bal weg. Fortuna controleert de bal met de borst. Fortuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - L`Arco e la Freccia 0:2

62e minuut.
Baijers rent richting de bal. Baijers passt de bal zonder na te denken. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Paarmann probeert naar een medespeler te passen. Baijers is nu in balbezit. Campbell maakt een afschuwelijke overtreding. Campbell krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Selvaggio rent richting de bal. Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad speelt de bal door. Baraschi rent richting de bal. Baraschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Harvanka komt het veld opgelopen. Kalita komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Baijers met een sublieme pass. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campbell krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fortuna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fortuna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Eikås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

75e minuut.
Thiên Mạnh neemt vlug de vrije trap. Baraschi rent richting de bal. Baraschi passt de bal in één keer door. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... İldırımoğlu bokst de bal weg.

77e minuut.
Rio geeft de bal voor. Rotzinger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cane de bal onder controle te krijgen. Cane geeft de bal voor. Fortuna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Klungelig pakt Harvanka de bal. Harvanka passt de bal zonder na te denken. Cane rent richting de bal. Cane geeft een lange en hoge pass. Eikås probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Harvanka heeft problemen om de bal te vangen. Harvanka passt de bal zonder na te denken. Baijers probeert naar een medespeler te passen. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Sal heeft problemen om de bal te vangen. Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Baijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Baijers geeft een lange en hoge pass. Fortuna springt en kopt de bal. Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 51%, L`Arco e la Freccia 49%.
superbrice - L`Arco e la Freccia 0:2