Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: il Cascinale
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 46327
Casoni Hotspur PEPPERSON
Diego Milito Tactiek GangBang Pro
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 66.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Bonalume geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zampedri de bal. Agustinussen onderschept slim de pass. Agustinussen draait met de bal, schiet en ... Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 1:0

14e minuut.
Bryce passt de bal zonder na te denken. Sini is nu in balbezit. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Numankadi passt de bal in één keer door. Crabu rent richting de bal. Crabu geeft een lange en hoge pass. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fradelloni geeft de bal voor. Balajti probeert de bal met de borst te controleren. Numankadi is nu in balbezit. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Numankadi is nu in balbezit. Numankadi passt de bal in één keer door. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano rent richting de bal. Majorano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Numankadi de bal. Numankadi schiet op doel. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Jacquet passt de bal met de wreef. Bonalume heeft problemen om de bal te vangen. Bonalume geeft een hoge lob. Agustinussen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 2:0

45e minuut.
Bonalume geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ricetti de bal. Agustinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustinussen schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 3:0

45e minuut.
Bolle komt het veld opgelopen. Bovisa komt het veld opgelopen. Ereu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casoni Hotspur 52%, PEPPERSON 48%.
Casoni Hotspur - PEPPERSON 3:0

51e minuut.
Jacquet rent richting de bal. Jacquet passt de bal met de wreef. Bonalume bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonalume geeft een hoge lob. Agustinussen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 4:0

59e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonalume is nu in balbezit. Bonalume passt de bal met de wreef. Agustinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. Galande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Majorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano passt de bal in één keer door. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 4:1

66e minuut.
Fradelloni speelt de bal door. Majorano is nu in balbezit. Majorano passt de bal zonder na te denken. Numankadi is nu in balbezit. Numankadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jacquet passt de bal zonder na te denken. Bonalume is nu in balbezit. Crabu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonalume roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bonalume kan niet meer verder spelen. Foresto komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Crabu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacquet. Crabu raakt geblesseerd tijdens het duel. Crabu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vergara met een harde bal richting middenveld. Crabu kopt de bal weg. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casoni Hotspur 51%, PEPPERSON 49%.
Casoni Hotspur - PEPPERSON 4:1