Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Don Zauker
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21110
Meganoidi 5 PIOTTE F.C.
Q2 Tactiek karl_A 2012
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 64.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Chişcanu geeft een hoge lob. Inworp. Oszenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grilletto geeft een hoge lob. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal. Arocha bokst de bal weg.

12e minuut.
Grilletto rent richting de bal. Sansegundo onderschept slim de pass. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda geeft een hoge lob. Feskens krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Grilletto is nu in balbezit. Grilletto passt de bal met de wreef. Oszenda probeert naar een medespeler te passen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Barmann onderschept slim de pass. Stahmann onderschept slim de pass. Stahmann geeft een hoge lob. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kwilecki met een sublieme pass. Thornton rent richting de bal. Thornton speelt de bal door. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ... Štěpaník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Grundza geeft een lange en hoge pass. Jaramillo kopt de bal weg. Salihagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Stahmann is nu in balbezit. Stahmann geeft de bal voor. Feskens springt en kopt de bal. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arocha probeert naar een medespeler te passen. Oszenda kopt de bal weg. Salamoński heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Salamoński rent richting de bal. Feskens onderschept slim de pass. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens verovert de bal door een tackle van achteren. Feskens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grundza geeft een hoge lob. Thornton kopt de bal weg. Viguier is nu in balbezit. Viguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - 5 PIOTTE F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 47%, 5 PIOTTE F.C. 53%.
Meganoidi - 5 PIOTTE F.C. 0:1

73e minuut.
Sansegundo verovert de bal door een tackle van achteren. Grilletto is nu in balbezit. Grilletto passt de bal zonder na te denken. Feskens is nu in balbezit. Feskens haalt uit met een fantastische trap. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kekelík komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grilletto met de inworp. Oszenda speelt de bal door. Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 51%, 5 PIOTTE F.C. 49%.
Meganoidi - 5 PIOTTE F.C. 0:1