Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L`Arco e la Freccia Birimbao
Twilight Time Tactiek Provabis
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Baijers passt de bal in één keer door. Paarmann is nu in balbezit. Paarmann passt de bal in één keer door. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja draait met de bal, schiet en ... Clarich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vitellio kopt de bal weg. Cane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cane passt de bal zonder na te denken. Szwaja rent richting de bal. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Taboada speelt de bal door. Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Lamka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts schiet op doel. İldırımoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Żuczek speelt de bal door. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu begaat een overtreding. Boldescu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Szwaja is nu in balbezit. Useglio rent richting de bal. Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Clarich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Huybrechts passt de bal in één keer door. Rio verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Telesca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huybrechts springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Żuczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corti bereikt de bal nog maar net als eerste. Corti geeft een lange en hoge pass. Skupiński springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L`Arco e la Freccia 51%, Birimbao 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L`Arco e la Freccia - Birimbao 0:0

55e minuut.
Cane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cane passt de bal zonder na te denken. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Clarich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Paarmann probeert naar een medespeler te passen. Baijers rent richting de bal. Baijers speelt de bal door. Szwaja rent richting de bal. Szwaja haalt uit met een fantastische trap. Clarich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mazzola probeert de bal aan de voet te houden. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldescu. Boldescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Huybrechts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corti wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Żuczek rent richting de bal. Chiechi rent richting de bal. Chiechi passt de bal in één keer door. Żuczek geeft de bal voor. Huybrechts krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chiechi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żuczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corti geeft een lange en hoge pass. Huybrechts maakt een snoekduik en kopt de bal. İldırımoğlu bokst de bal weg.

71e minuut.
Skupiński passt de bal in één keer door. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal met de wreef. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts draait met de bal, schiet en ... İldırımoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Taboada kopt de bal weg. Daar is Telesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telesca geeft een lange en hoge pass. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harvanka komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cane probeert naar een medespeler te passen. Baijers rent richting de bal. Baijers speelt de bal door. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rio onderschept slim de pass. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telesca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Harvanka met een sublieme pass. Baijers met een sublieme pass. Harvanka heeft problemen om de bal te vangen. Harvanka geeft een lange en hoge pass. Fortuna krijgt zijn hoofd ertegen. Clarich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L`Arco e la Freccia 59%, Birimbao 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L`Arco e la Freccia - Birimbao 0:0