Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santuracchio superbrice
FC-CB28MAR Tactiek 433
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 62.4
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Vîscribov rent richting de bal. Vîscribov geeft een lange en hoge pass. Selvaggio springt en kopt de bal. Nowosielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - superbrice 0:1

5e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Linh Ngọc begaat een overtreding. Iwanecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miodek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Gennai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Girgentini maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal is nu in balbezit. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Santuracchio - superbrice 1:1

25e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Miodek geeft de bal voor. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgentini verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini schiet op doel. Gennai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Selvaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Selvaggio passt de bal in één keer door. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Nowosielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vigano heeft problemen om de bal te vangen. Vigano geeft een hoge lob. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Gennai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - superbrice 2:1

37e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad kopt de bal weg. Selvaggio is nu in balbezit. Selvaggio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowosielski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Girgentini verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini geeft de bal voor. Daar is Vîscribov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 53%, superbrice 47%.
Real Santuracchio - superbrice 2:1

52e minuut.
Vîscribov met een sublieme pass. Baraschi is nu in balbezit. Wlisłocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wlisłocki krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Sal is nu in balbezit. Sallustio onderschept slim de pass. Sallustio passt de bal zonder na te denken. Girgentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgentini haalt uit met een fantastische trap. Gennai bokst de bal weg.

59e minuut.
Vîscribov rent richting de bal. Vîscribov met een sublieme pass. Linh Ngọc speelt de bal door. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Santuracchio - superbrice 2:2

66e minuut.
Vîscribov probeert naar een medespeler te passen. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wlisłocki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wlisłocki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Baraschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vîscribov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowosielski bokst de bal weg.

73e minuut.
Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad passt de bal zonder na te denken. Vîscribov rent richting de bal. Vîscribov geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad krijgt zijn hoofd ertegen. Nowosielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal geeft een lange en hoge pass. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santuracchio - superbrice 2:3

81e minuut.
Høst met een sublieme pass. Klungelig pakt Miodek de bal. Høst met een sublieme pass. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Baraschi is nu in balbezit. Baraschi met een sublieme pass. Vîscribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov schiet op doel. Nowosielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Daar is Munaretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallustio is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vigano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sallustio springt en kopt de bal. Gennai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santuracchio 64%, superbrice 36%.
Real Santuracchio - superbrice 2:3