Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Don Zauker
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16304
Meganoidi Casoni Hotspur
special Tactiek Diego Milito
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 67.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Agustinussen rent richting de bal. Konvica is nu in balbezit. Bovisa verovert de bal door een tackle van achteren. Bovisa schiet op doel. Štěpaník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Casoni Hotspur 0:1

14e minuut.
Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić verovert de bal door een tackle van achteren. Salihagić geeft de bal voor. Feskens heeft problemen om de bal te vangen. Feskens schiet op doel. Vergara bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Chiţa onderschept slim de pass. Charme rent richting de bal. Feskens verovert de bal door een tackle van achteren. Feskens schiet op doel. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meganoidi - Casoni Hotspur 1:1

17e minuut.
Mello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salihagić met de inworp. Grilletto geeft een hoge lob. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oszenda geeft de bal voor. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilletto onderschept slim de pass. Grilletto geeft een hoge lob. Feskens maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergara bokst de bal weg.

22e minuut.
Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bryce probeert naar een medespeler te passen. Cusimano onderschept slim de pass. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Štěpaník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bovisa rent richting de bal. Agustinussen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oszenda. Oszenda krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bryce probeert naar een medespeler te passen. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Agustinussen rent richting de bal. Konvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustinussen verovert de bal door een tackle van achteren. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 53%, Casoni Hotspur 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meganoidi - Casoni Hotspur 1:1

48e minuut.
Oszenda met een sublieme pass. Salihagić probeert naar een medespeler te passen. Stahmann rent richting de bal. Stahmann geeft een lange en hoge pass. Chiţa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Casoni Hotspur 2:1

65e minuut.
Oszenda rent richting de bal. Oszenda passt de bal zonder na te denken. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Stahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stahmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stahmann met een sublieme pass. Feskens is nu in balbezit. Feskens haalt uit met een fantastische trap. Vergara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Casoni Hotspur 3:1

70e minuut.
Balajti passt de bal met de wreef. Stahmann is nu in balbezit. Stahmann probeert naar een medespeler te passen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Cebola komt het veld opgelopen. Kekelík komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Sberviglieri komt het veld opgelopen. Cau komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Oszenda kopt de bal weg. Jackson is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Casoni Hotspur 4:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grilletto met een snelle inworp. Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri geeft een hoge lob. Korytkiewicz kopt de bal weg. Vergara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 37%, Casoni Hotspur 63%.
Meganoidi - Casoni Hotspur 4:1