Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Olimpo Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21802
Asgard Real Santuracchio
??? Tactiek elfi_umbri
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
72.5 gemiddelde waardering 52.7
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Seabra is nu in balbezit. Seabra geeft de bal voor. Quiroz is nu in balbezit. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Risso bokst de bal weg. Klungelig pakt Pawianowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asgard - Real Santuracchio 1:0

21e minuut.
Cartesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert geeft een hoge lob. Galindo springt en kopt de bal. Risso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Räber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Iurman rent richting de bal. Nae onderschept slim de pass. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wdowiak. Wdowiak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko passt de bal in één keer door. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik geeft een hoge lob. Quiroz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Iurman rent richting de bal. Nae is nu in balbezit. Nae geeft de bal voor. Galindo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae geeft een lange en hoge pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Risso bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ropśnik neemt de hoekschop. Quiroz springt en kopt de bal. Risso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asgard 30%, Real Santuracchio 70%.
Asgard - Real Santuracchio 1:0

46e minuut.
Butaeye komt het veld opgelopen. Büttler komt het veld opgelopen. Trường Vũ komt het veld opgelopen. Abruta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Grudzień speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Poskrobko is nu in balbezit. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Risso bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik passt de bal in één keer door. Poskrobko is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Nae passt de bal met de wreef. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iurman maakt een afschuwelijke overtreding. Iurman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asgard 34%, Real Santuracchio 66%.
Asgard - Real Santuracchio 1:0