Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Stadio del Sol
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32538
Birimbao Antoniana F.C.
Provabis Tactiek compatto alto
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Baccianti met een sublieme pass. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts haalt uit met een fantastische trap. Bronner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi probeert naar een medespeler te passen. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi geeft de bal voor. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vara geeft de bal voor. Cambiasi met een sublieme pass. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Antoniana F.C. 0:1

21e minuut.
Sarmiento passt de bal in één keer door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal met de wreef. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel. Dimatteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cambiasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambiasi geeft een lange en hoge pass. Amaya kopt de bal weg. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Vara rent richting de bal. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca geeft de bal voor. Huybrechts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birimbao - Antoniana F.C. 1:1

37e minuut.
Vitellio is nu in balbezit. Vitellio geeft de bal voor. Râpnu onderschept slim de pass. Skupiński rent richting de bal. Skupiński draait met de bal, schiet en ... Bronner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cambiasi passt de bal zonder na te denken. Sarmiento is nu in balbezit. Vitellio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitellio krijgt een gele kaart. Sarmiento wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sarmiento kan niet meer verder spelen. Alvarado komt het veld opgelopen. Ledezma wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 63%, Antoniana F.C. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birimbao - Antoniana F.C. 1:1

46e minuut.
Zadylak komt het veld opgelopen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Amaya heeft problemen om de bal te vangen. Amaya passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Baccianti rent richting de bal. Baccianti passt de bal in één keer door. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Amaya kopt de bal weg. Baccianti probeert de bal aan de voet te houden. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tănase geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codazza rent richting de bal. Codazza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Amaya kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvarado de bal. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Telesca passt de bal in één keer door. Codazza rent richting de bal. Codazza passt de bal zonder na te denken. Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szymczycha rent richting de bal. Codazza verovert de bal door een tackle van achteren. Codazza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huybrechts de bal. Huybrechts schiet op doel. Bronner bokst de bal weg.

90e minuut.
Szymczycha speelt de bal door. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porras Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ledezma wilt de vrije trap nemen. Dimatteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 62%, Antoniana F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birimbao - Antoniana F.C. 1:1