Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Haarlem SC Froosim
Frozen 2 Tactiek 2022_4-4-2 (2)
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
77.8 gemiddelde waardering 77.4
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen incredible
magical Verdedigen incredible


7e minuut.
Young rent richting de bal. Resicki rent richting de bal. Napieralski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Napieralski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Orucoğlu passt de bal in één keer door. Hrabina heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - SC Froosim 1:0

14e minuut.
Konopiński geeft de bal voor. Bruno is nu in balbezit. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Kimmlinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HFC Haarlem - SC Froosim 1:1

16e minuut.
Bogarde speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - SC Froosim 1:2

22e minuut.
Young is nu in balbezit. Napieralski rent richting de bal. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Silverinha geeft een hoge lob. Basto kopt de bal weg. Napieralski rent richting de bal. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lobato is nu in balbezit. Lobato geeft een lange en hoge pass. Kożusznik kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 65%, SC Froosim 35%.
HFC Haarlem - SC Froosim 1:2

57e minuut.
Orucoğlu geeft een lange en hoge pass. Young kopt de bal weg. Basto rent richting de bal. Basto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HFC Haarlem - SC Froosim 2:2

58e minuut.
Nadal Martorell rent richting de bal. Nadal Martorell geeft een lange en hoge pass. van Assel probeert de bal met de borst te controleren. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Buitenspel voor Young. Goede buitenspelval van de verdediging. Cisowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Noszczak komt het veld opgelopen. Gheţea komt het veld opgelopen. Gerondino komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kożusznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gerondino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - SC Froosim 2:3

76e minuut.
Orucoğlu geeft de bal voor. Konopiński is nu in balbezit. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Gaćić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HFC Haarlem - SC Froosim 3:3

76e minuut.
Gerondino passt de bal met de wreef. Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Lobato speelt de bal door. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Gaćić bokst de bal weg.

80e minuut.
Konopiński onderschept slim de pass. Konopiński geeft de bal voor. Kożusznik kopt de bal weg. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Orucoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Toro geeft de bal voor. Napieralski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. Gaćić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - SC Froosim 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 56%, SC Froosim 44%.
HFC Haarlem - SC Froosim 4:3