Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Weasels Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24710
Weasels Hulde
Proberen 3 Tactiek Thuis
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
72 gemiddelde waardering 71.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Vervaet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrenciuc de bal. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym onderschept slim de pass. Butrym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - Hulde 0:1

7e minuut.
Groot met een sublieme pass. Montanha is nu in balbezit. Montanha geeft een hoge lob. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Lira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Karabulut passt de bal met de wreef. Montanha is nu in balbezit. Montanha met een sublieme pass. Pahlplatz rent richting de bal. Pahlplatz haalt uit met een fantastische trap. Lira bokst de bal weg.

19e minuut.
Vervaet verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaet geeft de bal voor. Venczel kopt de bal weg. Klungelig pakt Groot de bal. Groot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Plugboer kopt de bal weg. Pahlplatz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dicá. Dicá krijgt een gele kaart. Pahlplatz raakt geblesseerd tijdens het duel. Karabulut komt bij de bal en schiet. Lira bokst de bal weg.

44e minuut.
van Doorn geeft een lange en hoge pass. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vokurka. Vokurka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weasels 53%, Hulde 47%.
Weasels - Hulde 0:1

46e minuut.
Petrač onderschept slim de pass. Petrač passt de bal in één keer door. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık geeft een hoge lob. Butrym maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palacios San Millán komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eijkenbroek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Şık rent richting de bal. Şık geeft een lange en hoge pass. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Venczel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Eijkenbroek is nu in balbezit. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrač verovert de bal door een tackle van achteren. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek schiet op doel. Lira bokst de bal weg.

74e minuut.
Corrêa kopt de bal weg. Butrym is nu in balbezit. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık geeft de bal voor. Palacios San Millán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Groot rent richting de bal. Kemper met een sublieme pass. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Weasels - Hulde 1:1

90e minuut.
Karabulut met een sublieme pass. Montanha is nu in balbezit. Dicá schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dicá krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Montanha raakt geblesseerd tijdens het duel. Soares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - Hulde 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weasels 62%, Hulde 38%.
Weasels - Hulde 2:1