Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:39
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: De Brink
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 75000
VV Ermelo SC Froosim
523 2022 F Tactiek 2022_4-4-2 (2)
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
77.7 gemiddelde waardering 76.3
brilliant Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Solomon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadal Martorell. Solomon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solomon met een snel genomen vrije trap. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen. Gaćić bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Buğday rent richting de bal. Buğday draait met de bal, schiet en ... Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gaćić probeert naar een medespeler te passen. Disler kopt de bal weg. Kuffner heeft problemen om de bal te vangen. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday draait met de bal, schiet en ... Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vadkerti de bal onder controle te krijgen. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Disler kopt de bal weg. Barra geeft de bal voor. Buğday kopt de bal weg. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Goossens geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - SC Froosim 0:1

29e minuut.
Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon speelt de bal door. Daar is Kuffner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner schiet op doel. Gaćić bokst de bal weg. Lobato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobato geeft een hoge lob. Chodakiewicz geeft de bal voor. Buğday maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Disler rent richting de bal. Disler speelt de bal door. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra geeft een lange en hoge pass. Buğday maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Disler heeft problemen om de bal te vangen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vascu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kożusznik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - SC Froosim 0:2

36e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Chodakiewicz is nu in balbezit. Kożusznik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kożusznik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Eben de bal. Eben passt de bal zonder na te denken. Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barra geeft een lange en hoge pass. Buğday springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - SC Froosim 1:2

41e minuut.
Buğday is nu in balbezit. Hrabina geeft een hoge lob. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - SC Froosim 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 48%, SC Froosim 52%.
VV Ermelo - SC Froosim 1:3

48e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal zonder na te denken. Barra is nu in balbezit. Barra geeft een lange en hoge pass. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Chodakiewicz speelt de bal door. Tadej speelt de bal door. Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barra geeft de bal voor. Buğday krijgt zijn hoofd ertegen. Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - SC Froosim 2:3

53e minuut.
Nadal Martorell passt de bal met de wreef. Bogarde rent richting de bal. Bogarde passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Manzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Solomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solomon met een sublieme pass. Buğday met een sublieme pass. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel. Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Barra probeert naar een medespeler te passen. Solomon met een sublieme pass. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben geeft een hoge lob. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal in één keer door. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een lange en hoge pass. Buğday krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - SC Froosim 3:3

62e minuut.
Solomon passt de bal met de wreef. Barra rent richting de bal. Barra passt de bal met de wreef. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaćić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Doeltrap. Noszczak komt het veld opgelopen. Gheţea komt het veld opgelopen. Gerondino komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Konopiński is nu in balbezit. Barra onderschept slim de pass. Barra met een sublieme pass. Kuffner rent richting de bal. Kuffner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gheţea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Helmer komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Barra geeft een hoge lob. Kuffner kopt de bal weg. Buğday is nu in balbezit. Buğday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - SC Froosim 4:3

83e minuut.
Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Tadej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kożusznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kożusznik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Manzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - SC Froosim 4:4

83e minuut.
Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Eben speelt de bal door. Disler rent richting de bal. Disler geeft de bal voor. Kuffner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Disler passt de bal zonder na te denken. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobato speelt de bal door. Solomon geeft de bal voor. Kuffner springt en kopt de bal. Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 39%, SC Froosim 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VV Ermelo - SC Froosim 4:4