Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Hulde
4132Attack Tactiek FINALE
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 69.1
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Şık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spierings rent richting de bal. Spierings geeft een lange en hoge pass. Cerny rent richting de bal. Cerny draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Inworp. Vervaet met de inworp. Coméndez is nu in balbezit. Şık onderschept slim de pass. Şık geeft de bal voor. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Spierings bereikt de bal nog maar net als eerste. Spierings passt de bal zonder na te denken. Butrym is nu in balbezit. Butrym haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Igelmayer geeft een lange en hoge pass. Cerny rent richting de bal. Chabrán rent richting de bal. Cerny verovert de bal door een tackle van achteren. Cerny schiet op doel. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Butrym de bal. Butrym passt de bal in één keer door. Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny onderschept slim de pass. Cerny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zoetemelk met een sublieme pass. Hilal rent richting de bal. Hilal passt de bal met de wreef. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Cerny rent richting de bal. Chabrán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerny neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Hulde 0:1

29e minuut.
Spierings bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetebier onderschept slim de pass. Zoetebier geeft de bal voor. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal met de wreef. Cerny rent richting de bal. Cerny draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vervaet neemt de hoekschop. Cerny is nu in balbezit. Cerny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Hulde 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 55%, Hulde 45%.
United Generations Sittard - Hulde 0:2

46e minuut.
Henny komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doeltrap. Terpstra komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Coméndez met een snelle inworp. Heitinga is nu in balbezit. Şık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şık krijgt een gele kaart. Heitinga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heitinga komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Truta de bal. Butrym rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chabrán. Chabrán krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Kohn komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Şık passt de bal in één keer door. Cerny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinokur. Cerny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şık wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Truta geeft een lange en hoge pass. Terpstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terpstra passt de bal zonder na te denken. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. Vermeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heitinga kopt de bal weg. Şık is nu in balbezit. Zoetebier begaat een overtreding. Zoetebier krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Terpstra is nu in balbezit. Terpstra geeft een lange en hoge pass. Zoetebier geeft een hoge lob. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn haalt uit met een fantastische trap. Vermeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters speelt de bal door. Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Zoetebier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetebier draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Hulde 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 43%, Hulde 57%.
United Generations Sittard - Hulde 1:2