Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:39
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Het Stripboek
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 30052
FC Zwaar Getekend Weasels
po Tactiek Proberen 3
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
69.2 gemiddelde waardering 71.5
incredible Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


6e minuut.
Kemper geeft een hoge lob. bin Ku Zainol speelt de bal door. Mahrenholz rent richting de bal. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Montanha onderschept slim de pass. Montanha passt de bal zonder na te denken. Pahlplatz rent richting de bal. Pahlplatz schiet op doel. Hoxha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skriba bokst de bal weg.

15e minuut.
bin Ku Zainol met een sublieme pass. Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz passt de bal in één keer door. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kemper rent richting de bal. bin Ku Zainol onderschept slim de pass. bin Ku Zainol passt de bal zonder na te denken. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Zoncada springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kemper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemper probeert naar een medespeler te passen. Karabulut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plugboer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plugboer schiet op doel. Skriba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Teppo speelt de bal door. Vokurka probeert naar een medespeler te passen. Soares is nu in balbezit. Mahrenholz onderschept slim de pass. Mahrenholz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kąpała is nu in balbezit. Kąpała geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobar met een snelle inworp. Him Tjiang geeft een hoge lob. Laki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strelec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Weasels 1:0

43e minuut.
Mahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Him Tjiang speelt de bal door. Zoncada rent richting de bal. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Laki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Weasels 2:0

44e minuut.
Montanha kopt de bal weg. Pahlplatz is nu in balbezit. Maghiran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pahlplatz raakt geblesseerd tijdens het duel. Karabulut komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 48%, Weasels 52%.
FC Zwaar Getekend - Weasels 2:0

51e minuut.
Vokurka neemt vlug de vrije trap. Hoxha speelt de bal door. Mahrenholz is nu in balbezit. Mahrenholz geeft de bal voor. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. Laki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Soares rent richting de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar passt de bal zonder na te denken. Zoncada rent richting de bal. Zoncada schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Albana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha met een sublieme pass. Klungelig pakt Pahlplatz de bal. Pahlplatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kemper met een snelle inworp. Karabulut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ku Zainol. bin Ku Zainol krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Strelec speelt de bal door. Mahrenholz heeft problemen om de bal te vangen. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. Laki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Weasels 3:0

59e minuut.
Hoxha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. Laki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Weasels 4:0

62e minuut.
Mahrenholz rent richting de bal. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Venczel rent richting de bal. Zoncada onderschept slim de pass. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Weasels 5:0

66e minuut.
Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft de bal voor. Klungelig pakt Zoncada de bal. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Teppo kopt de bal weg. Hrenciuc met een sublieme pass. Kemper met een sublieme pass. Pahlplatz is nu in balbezit. Pahlplatz schiet op doel. Skriba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Pahlplatz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoxha. Hoxha krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Kemper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemper probeert naar een medespeler te passen. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Skriba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teppo de bal. bin Ku Zainol probeert naar een medespeler te passen. Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 44%, Weasels 56%.
FC Zwaar Getekend - Weasels 5:0