Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:39
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: DTH Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 52000
DTH Geuzenboys
442 Nieuw Tactiek mijn
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
72 gemiddelde waardering 67.4
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


14e minuut.
Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneva geeft een hoge lob. Annala krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Caneva passt de bal zonder na te denken. Annala rent richting de bal. Gómez begaat een overtreding. Gómez krijgt een gele kaart. Annala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dixon wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gušo kopt de bal weg. Caneva is nu in balbezit. Peltzer begaat een overtreding. Peltzer krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Abels rent richting de bal. Abels passt de bal in één keer door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hodneland de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dusbaba is nu in balbezit. Abels speelt de bal door. Klungelig pakt Caneva de bal. Caneva geeft een lange en hoge pass. Dixon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chańko probeert naar een medespeler te passen. Glasner rent richting de bal. Todd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todd krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Glasner met de inworp. Beukers is nu in balbezit. Beukers passt de bal zonder na te denken. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Todd passt de bal in één keer door. Chańko is nu in balbezit. Chańko passt de bal in één keer door. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Todd kopt de bal weg. Klungelig pakt Chańko de bal. Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko onderschept slim de pass. Chańko schiet op doel. de la Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Abels is nu in balbezit. Abels passt de bal in één keer door. Beukers probeert naar een medespeler te passen. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Zounos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DTH 58%, Geuzenboys 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DTH - Geuzenboys 0:0

48e minuut.
Glasner geeft een hoge lob. Dusbaba rent richting de bal. Dusbaba geeft een lange en hoge pass. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Buitenspel voor Chańko. Goede buitenspelval van de verdediging. Kutiš neemt vlug de vrije trap. Çoniku is nu in balbezit. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Abels met een snelle inworp. Caneva speelt de bal door. Gómez onderschept slim de pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DTH - Geuzenboys 0:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagiel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Abels passt de bal in één keer door. Caneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneva geeft de bal voor. Dixon springt en kopt de bal. Zounos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hodneland geeft de bal voor. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koppers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todd zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. de la Peña bokst de bal weg. Chańko rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chańko neemt de hoekschop. Koppers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DTH 34%, Geuzenboys 66%.
DTH - Geuzenboys 0:1