Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Haarlem VV Ermelo
Ermelo 3ATT Tactiek 523 2022 F
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
76.4 gemiddelde waardering 77.1
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitmuntend
magisch Verdedigen briljant


7e minuut.
Gruisen passt de bal zonder na te denken. Kuffner is nu in balbezit. Pena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pena krijgt een gele kaart. Kuffner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Disler met een snel genomen vrije trap. Kuffner springt en kopt de bal. Kimmlinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Disler is nu in balbezit. Disler probeert naar een medespeler te passen. Barra is nu in balbezit. Barra geeft de bal voor. Szczodrowski springt en kopt de bal. Kimmlinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Disler is nu in balbezit. Disler geeft een hoge lob. Kuffner rent richting de bal. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. Kimmlinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - VV Ermelo 0:1

18e minuut.
van Assel probeert naar een medespeler te passen. del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Toro passt de bal zonder na te denken. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Kuffner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner passt de bal met de wreef. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel. Kimmlinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - VV Ermelo 0:2

27e minuut.
Kuffner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bruno de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gruisen zal de hoekschop nemen. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Tadej met een sublieme pass. Barra is nu in balbezit. Barra geeft een lange en hoge pass. Kuffner rent richting de bal. Kuffner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Silverinha geeft de bal voor. Basto is nu in balbezit. Basto passt de bal zonder na te denken. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Manzzi bokst de bal weg.

40e minuut.
Barra onderschept slim de pass. Barra probeert naar een medespeler te passen. Disler probeert naar een medespeler te passen. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Silverinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silverinha geeft een lange en hoge pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel. Manzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 61%, VV Ermelo 39%.
HFC Haarlem - VV Ermelo 0:2

56e minuut.
Disler rent richting de bal. Disler passt de bal in één keer door. Kuffner rent richting de bal. Kuffner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - VV Ermelo 0:3

59e minuut.
Disler kopt de bal weg. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - VV Ermelo 0:4

60e minuut.
Cisowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Orucoğlu de bal. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu begaat een overtreding. Orucoğlu krijgt een gele kaart. Szczodrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
del Toro geeft een hoge lob. Napieralski kopt de bal weg. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Young onderschept slim de pass. Young haalt uit met een fantastische trap. Manzzi bokst de bal weg.

74e minuut.
del Toro passt de bal zonder na te denken. Orucoğlu is nu in balbezit. Voicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voicu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Silverinha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voicu. Silverinha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orucoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cisowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - VV Ermelo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 59%, VV Ermelo 41%.
HFC Haarlem - VV Ermelo 1:4