Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: The KaneDome
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 41725
SC Froosim Little Pete
2023_5-3-2H-WB Tactiek wingbacks
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
79 gemiddelde waardering 72.5
incredible Schieten excellent
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Bogarde rent richting de bal. Bogarde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - Little Pete 1:0

7e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Boeru speelt de bal door. Daar is Podgórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Noszczak kopt de bal weg. Nadal Martorell rent richting de bal. Nadal Martorell passt de bal zonder na te denken. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nadal Martorell geeft een lange en hoge pass. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihavainen is nu in balbezit. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik schiet op doel. Toffoli bokst de bal weg.

19e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Bogarde rent richting de bal. Bogarde probeert naar een medespeler te passen. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Eftene geeft een lange en hoge pass. Podgórny kopt de bal weg. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - Little Pete 2:0

29e minuut.
Lobato heeft problemen om de bal te vangen. Zębicki speelt de bal door. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Gaćić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - Little Pete 2:1

31e minuut.
Bogarde geeft de bal voor. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kożusznik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kożusznik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

40e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Eftene passt de bal in één keer door. Zębicki probeert naar een medespeler te passen. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 44%, Little Pete 56%.
SC Froosim - Little Pete 2:1

46e minuut.
Zębicki met een sublieme pass. van Gaal is nu in balbezit. Met opzet legt Nadal Martorell zijn tegenspeler op de grond. Nadal Martorell krijgt een gele kaart. van Gaal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Gaal kan niet meer verder spelen. van Fessem komt het veld opgelopen. Zębicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boeru kopt de bal weg. van Fessem rent richting de bal. van Fessem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Šolak geeft een lange en hoge pass. van Fessem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šolak rent richting de bal. van Fessem verovert de bal door een tackle van achteren. van Fessem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde speelt de bal door. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Noszczak geeft een hoge lob. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde met een sublieme pass. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - Little Pete 3:1

69e minuut.
Ševela kopt de bal weg. Eftene rent richting de bal. Eftene passt de bal zonder na te denken. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde schiet op doel. Toffoli bokst de bal weg. Gerondino rent richting de bal. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - Little Pete 4:1

72e minuut.
Boeru kopt de bal weg. Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - Little Pete 4:2

74e minuut.
Martínez kopt de bal weg. Eftene rent richting de bal. Nadal Martorell onderschept slim de pass. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. Toffoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Nadal Martorell geeft de bal voor. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Flankenwolf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kożusznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kożusznik neemt zijn aanloop. Toffoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Noszczak passt de bal in één keer door. Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kożusznik de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Toffoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 41%, Little Pete 59%.
SC Froosim - Little Pete 4:2