Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 39384
Hulde FC Zwaar Getekend
Thuis Tactiek po
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
73.3 gemiddelde waardering 66.8
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Strelec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. Groot met een sublieme pass. Cerny is nu in balbezit. Cerny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Hoxha rent richting de bal. Hoxha geeft een hoge lob. Vervaet kopt de bal weg. Butrym is nu in balbezit. Butrym haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık passt de bal met de wreef. Cerny rent richting de bal. Cerny draait met de bal, schiet en ... Skriba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - FC Zwaar Getekend 1:0

10e minuut.
bin Ku Zainol bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol geeft de bal voor. van Doorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strelec schiet op doel. Lira bokst de bal weg.

19e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft de bal voor. Strelec kopt de bal weg. Mahrenholz geeft een hoge lob. Albana springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Igelmayer onderschept slim de pass. Albana rent richting de bal. Albana haalt uit met een fantastische trap. Lira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
van Doorn kopt de bal weg. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Tobar geeft een lange en hoge pass. Strelec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - FC Zwaar Getekend 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Tobar de bal. bin Ku Zainol geeft de bal voor. Albana bereikt de bal nog maar net als eerste. Albana draait met de bal, schiet en ... Lira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - FC Zwaar Getekend 1:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahrenholz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Doorn is nu in balbezit. Strelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strelec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 57%, FC Zwaar Getekend 43%.
Hulde - FC Zwaar Getekend 1:2

56e minuut.
Butrym controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Palacios San Millán komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mahrenholz kopt de bal weg. Igelmayer probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert van Doorn de bal onder controle te krijgen. Albana bereikt de bal nog maar net als eerste. Albana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Tobar passt de bal in één keer door. van Doorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Albana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albana krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Şık met de inworp. Dicá is nu in balbezit. Şık geeft een hoge lob. Butrym maakt een snoekduik en kopt de bal. Skriba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skriba niet meer kan verder spelen. Velašević komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Petrač probeert naar een medespeler te passen. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft een hoge lob. Petrač kopt de bal weg. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dicá passt de bal met de wreef. Şık is nu in balbezit. Şık geeft een lange en hoge pass. Butrym krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - FC Zwaar Getekend 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 39%, FC Zwaar Getekend 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hulde - FC Zwaar Getekend 2:2