Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: The Comatorium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41260
La Sombra DTH
4 Lagen Tactiek 442 Nieuw
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.9 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Křístek is nu in balbezit. Stier verovert de bal door een tackle van achteren. Stier passt de bal zonder na te denken. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Berthet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gušo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zitman. Gušo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peltzer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chańko rent richting de bal. Chańko passt de bal met de wreef. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Wierszewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macio de bal onder controle te krijgen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Târlea is nu in balbezit. Târlea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dusbaba de bal. Zitman verovert de bal door een tackle van achteren. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Zounos bokst de bal weg.

28e minuut.
Târlea rent richting de bal. Târlea probeert naar een medespeler te passen. Zitman is nu in balbezit. Zitman draait met de bal, schiet en ... Zounos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - DTH 1:0

30e minuut.
Schoofs rent richting de bal. Schoofs met een sublieme pass. Le Fevre speelt de bal door. Křístek bereikt de bal nog maar net als eerste. Křístek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chańko rent richting de bal. Chańko passt de bal in één keer door. Reeman speelt de bal door. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 55%, DTH 45%.
La Sombra - DTH 1:0

48e minuut.
Zitman rent richting de bal. Dusbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Dusbaba geeft een hoge lob. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ... Berthet bokst de bal weg.

53e minuut.
Kościelny geeft een lange en hoge pass. Dusbaba kopt de bal weg. Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Chańko met een snelle inworp. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilari komt het veld opgelopen. Chańko met een snelle inworp. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - DTH 1:1

64e minuut.
Ilari passt de bal met de wreef. Chańko rent richting de bal. Chańko passt de bal zonder na te denken. Ilari rent richting de bal. Ilari schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - DTH 1:2

66e minuut.
Chańko geeft een lange en hoge pass. Ilari kopt de bal weg. Todd rent richting de bal. Todd draait met de bal, schiet en ... Berthet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko geeft de bal voor. Ilari is nu in balbezit. Ilari draait met de bal, schiet en ... Berthet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko passt de bal zonder na te denken. Todd rent richting de bal. Todd draait met de bal, schiet en ... Berthet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - DTH 1:3

79e minuut.
Kościelny met een snelle inworp. Peltzer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Le Fevre. Le Fevre krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Chańko met de inworp. Todd rent richting de bal. Todd geeft een hoge lob. Ilari krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeman onderschept slim de pass. Reeman geeft een hoge lob. Todd rent richting de bal. Todd draait met de bal, schiet en ... Berthet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeman verovert de bal door een tackle van achteren. Reeman passt de bal zonder na te denken. Ilari rent richting de bal. Ilari schiet op doel. Berthet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 66%, DTH 34%.
La Sombra - DTH 1:3