Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37729
Hulde SC Froosim
FINALE Tactiek 2023_5-3-2H-WB
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.6 gemiddelde waardering 78.6
formidable Schieten incredible
formidable Passen brilliant
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Resicki probeert naar een medespeler te passen. van Doorn onderschept slim de pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bogarde met een sublieme pass. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell passt de bal in één keer door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vascu heeft problemen om de bal te vangen. van Doorn verovert de bal door een tackle van achteren. van Doorn passt de bal zonder na te denken. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym draait met de bal, schiet en ... Gaćić bokst de bal weg.

15e minuut.
Butrym kopt de bal weg. Konopiński is nu in balbezit. Cerny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerny krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Konopiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konopiński met een snel genomen vrije trap. Vascu is nu in balbezit. Kożusznik rent richting de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens geeft een lange en hoge pass. Nadal Martorell kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak begaat een overtreding. Butrym is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şık neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lobato speelt de bal door. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde geeft de bal voor. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. Lira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SC Froosim 0:1

38e minuut.
Badalo met een snelle inworp. Petrač geeft de bal voor. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens geeft de bal voor. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. Lira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 67%, SC Froosim 33%.
Hulde - SC Froosim 0:1

46e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde onderschept slim de pass. Bogarde passt de bal zonder na te denken. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell draait met de bal, schiet en ... Lira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palacios San Millán komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal met de wreef. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Gaćić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - SC Froosim 1:1

49e minuut.
Vascu passt de bal met de wreef. Goossens is nu in balbezit. Goossens geeft een lange en hoge pass. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Vervaet passt de bal met de wreef. Palacios San Millán is nu in balbezit. Konopiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konopiński krijgt een gele kaart. Palacios San Millán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butrym zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SC Froosim 2:1

67e minuut.
Petrač is nu in balbezit. Vascu onderschept slim de pass. Igelmayer onderschept slim de pass. Nadal Martorell verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal Martorell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Igelmayer probeert de bal aan de voet te houden. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Lira bokst de bal weg. Paal! Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - SC Froosim 2:2

70e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo geeft een hoge lob. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Lira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SC Froosim 2:3

87e minuut.
Resicki onderschept slim de pass. Resicki passt de bal zonder na te denken. Nadal Martorell is nu in balbezit. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. Lira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadal Martorell met de inworp. Badalo geeft een hoge lob. Vascu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - SC Froosim 2:4

90e minuut.
Resicki probeert naar een medespeler te passen. Goossens geeft een lange en hoge pass. van Doorn is nu in balbezit. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 56%, SC Froosim 44%.
Hulde - SC Froosim 2:4