Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Cronesteyn
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 58881
FC RIJNDIJK II FC Zwaar Getekend
FCR442 Tactiek po
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 66.8
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Daar is Wiatrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Kniaź rent richting de bal. Kniaź schiet op doel. Velašević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Parduh rent richting de bal. Parduh passt de bal in één keer door. Kniaź rent richting de bal. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Velašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Virgola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Haar komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Mahrenholz probeert naar een medespeler te passen. bin Ku Zainol rent richting de bal. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada springt en kopt de bal. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:1

23e minuut.
Him Tjiang passt de bal zonder na te denken. Tobar is nu in balbezit. Tobar met een sublieme pass. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inguilla kan de bal niet met de borst controleren. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec onderschept slim de pass. Strelec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Him Tjiang kopt de bal weg. Klungelig pakt Inguilla de bal. Strelec is nu in balbezit. Strelec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Parduh met een sublieme pass. Azócar met een sublieme pass. Folc rent richting de bal. Folc draait met de bal, schiet en ... Velašević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Zoncada passt de bal zonder na te denken. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Azócar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar passt de bal in één keer door. Rebane speelt de bal door. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 54%, FC Zwaar Getekend 46%.
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:1

53e minuut.
bin Ku Zainol passt de bal met de wreef. Rebane is nu in balbezit. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar geeft de bal voor. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Durán bokst de bal weg. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel. Durán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rebane speelt de bal door. Parduh probeert naar een medespeler te passen. Hoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxha geeft een lange en hoge pass. Rebane kopt de bal weg. Velašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mahrenholz passt de bal zonder na te denken. Strelec is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mahrenholz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
bin Ku Zainol probeert naar een medespeler te passen. Mahrenholz speelt de bal door. Strelec rent richting de bal. Strelec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:2

69e minuut.
Teppo met een snelle inworp. Mahrenholz rent richting de bal. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Durán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:3

71e minuut.
Daar is Him Tjiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Him Tjiang passt de bal zonder na te denken. Maghiran rent richting de bal. Maghiran geeft de bal voor. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strelec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:4

75e minuut.
Tobar rent richting de bal. Rabczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maghiran krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mahrenholz passt de bal met de wreef. bin Ku Zainol rent richting de bal. bin Ku Zainol passt de bal zonder na te denken. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
bin Ku Zainol kopt de bal weg. Strelec geeft een hoge lob. Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang geeft de bal voor. Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:5

83e minuut.
Parduh passt de bal met de wreef. Kniaź is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ku Zainol. bin Ku Zainol krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar geeft een hoge lob. Mahrenholz kan de bal niet met de borst controleren. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Daar is Teppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parduh. Parduh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 68%, FC Zwaar Getekend 32%.
FC RIJNDIJK II - FC Zwaar Getekend 0:5