Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:37
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41116
Hulde HFC Haarlem
FINALE Tactiek Ermelo 3ATT
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
70.4 gemiddelde waardering 75.5
formidable Schieten incredible
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Dicá rent richting de bal. Cisowski is nu in balbezit. Cisowski passt de bal zonder na te denken. Napieralski heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Cisowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Igelmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeer rent richting de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Vermeer bokst de bal weg.

4e minuut.
Şık geeft een lange en hoge pass. Cerny controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. del Toro neemt vlug de vrije trap. Cisowski is nu in balbezit. Cisowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
van Assel geeft de bal voor. Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisowski onderschept slim de pass. Cisowski haalt uit met een fantastische trap. Vermeer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vermeer trapt de bal weg van het doel. Butrym kopt de bal weg. Cerny is nu in balbezit. Cerny haalt uit met een fantastische trap. Kimmlinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - HFC Haarlem 1:0

23e minuut.
Cisowski is nu in balbezit. Young is nu in balbezit. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - HFC Haarlem 1:1

35e minuut.
van Assel geeft de bal voor. Şık controleert de bal met de borst. Napieralski rent richting de bal. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Napieralski kopt de bal weg. Corrêa onderschept slim de pass. Şık controleert de bal met de borst. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Simpelaere onderschept slim de pass. De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert del Toro de bal onder controle te krijgen. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym draait met de bal, schiet en ... Kimmlinger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 56%, HFC Haarlem 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hulde - HFC Haarlem 1:1

46e minuut.
Palacios San Millán komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Spierings passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán rent richting de bal. Cerny rent richting de bal. Cerny schiet op doel. Kimmlinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - HFC Haarlem 2:1

60e minuut.
del Toro is nu in balbezit. del Toro passt de bal zonder na te denken. Bruno geeft een lange en hoge pass. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Vermeer bokst de bal weg.

62e minuut.
De Simpelaere heeft problemen om de bal te vangen. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. van Doorn is nu in balbezit. Cisowski onderschept slim de pass. Cisowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Groot is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vermeer bokst de bal weg.

73e minuut.
Cisowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski rent richting de bal. Cisowski is nu in balbezit. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is van Doorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski is nu in balbezit. van Doorn verovert de bal door een tackle van achteren. Young onderschept slim de pass. Young haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
del Toro speelt de bal door. Igelmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Cisowski is nu in balbezit. Cisowski schiet op doel. Vermeer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hulde - HFC Haarlem 2:2

90e minuut.
Bruno geeft de bal voor. Cisowski kopt de bal weg. Daar is Corrêa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 61%, HFC Haarlem 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hulde - HFC Haarlem 2:2