Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superboeren Bram`s army
nieuw Tactiek Bram 1
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey passt de bal zonder na te denken. Ivić met een sublieme pass. Babb rent richting de bal. Babb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Florenciañez speelt de bal door. Grăbaru rent richting de bal. Fey begaat een overtreding. Fey krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bárányos rent richting de bal. Bárányos passt de bal met de wreef. Demiris onderschept slim de pass. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Babb schiet op doel. Florenciañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gorgos probeert de bal aan de voet te houden. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fey zijn tegenspeler op de grond. Fey krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Keisi geeft de bal voor. Inworp. Koutný met een snelle inworp. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hécquet heeft problemen om de bal te vangen. Hécquet speelt de bal door. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel. Bellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - Bram`s army 1:0

35e minuut.
Bárányos speelt de bal door. Peleia met een sublieme pass. Rogan rent richting de bal. Babb onderschept slim de pass. Babb haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Feri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gorgos is nu in balbezit. Gorgos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superboeren - Bram`s army 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 48%, Bram`s army 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
superboeren - Bram`s army 1:1

47e minuut.
Hécquet rent richting de bal. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet met een sublieme pass. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Peleia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Babb de bal. Rogan speelt de bal door. Manjón is nu in balbezit. Manjón draait met de bal, schiet en ... Bellotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bárányos geeft een hoge lob. Babb is nu in balbezit. Met opzet legt Feri zijn tegenspeler op de grond. Feri krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kontadakis rent richting de bal. Kontadakis geeft een hoge lob. Inworp. Simons met een snelle inworp. Hécquet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chirca rent richting de bal. Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manjón de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - Bram`s army 2:1

87e minuut.
Simons is nu in balbezit. Simons probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grăbaru de bal. Grăbaru schiet op doel. Bellotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - Bram`s army 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 51%, Bram`s army 49%.
superboeren - Bram`s army 3:1