Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones Quibus
trspot1 Tactiek 5D
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen formidable


11e minuut.
Madelón probeert naar een medespeler te passen. Vlaswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaswinkel passt de bal met de wreef. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Verhulst rent richting de bal. Camela onderschept slim de pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Pröpper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Quibus 1:0

17e minuut.
Vlaswinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaswinkel geeft de bal voor. Hardeveld rent richting de bal. Svartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Pitusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Madelón geeft de bal voor. van der Kuil kopt de bal weg. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Svartzmann schiet op doel. Pitusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vlaswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Madelón rent richting de bal. Madelón geeft de bal voor. van der Kuil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - Quibus 1:1

27e minuut.
Comănescu geeft een hoge lob. Svartzmann probeert de bal met de borst te controleren. Widacha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widacha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Madelón geeft een lange en hoge pass. Svartzmann kopt de bal weg. Daar is Halika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap. Pitusi bokst de bal weg.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madelón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hupperts probeert de bal met de borst te controleren. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap. Pitusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Buitenweg passt de bal met de wreef. Daar is Halika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Kuil verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Pitusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Quibus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 61%, Quibus 39%.
The Usefulones - Quibus 1:2

54e minuut.
Camela bereikt de bal nog maar net als eerste. Camela geeft een hoge lob. Krtolica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtolica geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă krijgt zijn hoofd ertegen. Pröpper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pröpper met een harde bal richting middenveld. Olguín kopt de bal weg. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Svartzmann kopt de bal weg. Daar is Vlaswinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olguín is nu in balbezit. Olguín passt de bal met de wreef. Vlahuţă rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
van der Zeeuw rent richting de bal. Widacha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Zeeuw. van der Zeeuw krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Camela is nu in balbezit. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. de Groot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlahuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verhulst legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Radaelli is nu in balbezit. Radaelli passt de bal in één keer door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - Quibus 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 44%, Quibus 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Usefulones - Quibus 2:2