Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vev Paletstars
Normal Tactiek rustig
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Mihuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Trejo is nu in balbezit. Mariluan verovert de bal door een tackle van achteren. Mariluan geeft de bal voor. Klungelig pakt Klusáček de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mariluan met een sublieme pass. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel. Yoğun bokst de bal weg.

9e minuut.
Anh Quyết kopt de bal weg. Mihuţ probeert de bal met de borst te controleren. Klusáček rent richting de bal. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Neuman geeft de bal voor. Kaznaferis geeft de bal voor. Klusáček maakt een snoekduik en kopt de bal. Yoğun bokst de bal weg.

31e minuut.
Santos met een sublieme pass. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mihuţ rent richting de bal. Klusáček onderschept slim de pass. Klusáček met een sublieme pass. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mariluan is nu in balbezit. Mariluan passt de bal in één keer door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel. Yoğun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Paletstars 0:1

45e minuut.
Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán passt de bal met de wreef. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček draait met de bal, schiet en ... Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 73%, Paletstars 27%.
vev - Paletstars 0:1

48e minuut.
Bugu rent richting de bal. Riestra onderschept slim de pass. Riestra met een sublieme pass. Ponk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mariluan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk rent richting de bal. Ponk probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Montiagut probeert naar een medespeler te passen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček geeft de bal voor. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Rul onderschept slim de pass. Rul passt de bal in één keer door. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vev - Paletstars 1:1

69e minuut.
Mariluan probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos met een sublieme pass. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Yoğun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Paletstars 1:2

70e minuut.
Massini passt de bal met de wreef. Mihuţ speelt de bal door. Mariluan bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini verovert de bal door een tackle van achteren. Massini schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Montiagut met de inworp. Klusáček rent richting de bal. Klusáček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ponk de bal. Ponk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Paletstars 1:3

77e minuut.
Riestra onderschept slim de pass. Macquart onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiaowen. Macquart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Macquart neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klusáček met een sublieme pass. Meszesán rent richting de bal. Meszesán passt de bal zonder na te denken. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Klusáček schiet op doel. Klungelig pakt Santos de bal. Meszesán rent richting de bal. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Yoğun speelt de bal door. Rul kopt de bal weg. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini haalt uit met een fantastische trap. Solymosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 58%, Paletstars 42%.
vev - Paletstars 1:3