Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superboeren FC Utrecht
nieuw Tactiek Tactiek 4132.2 S
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
53.2 gemiddelde waardering 62.9
solid Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar passt de bal met de wreef. Broerse bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse draait met de bal, schiet en ... Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Letschert met een sublieme pass. Blijdorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blijdorp passt de bal zonder na te denken. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Simons is nu in balbezit. Inworp. Simons met een snelle inworp. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Grăbaru krijgt zijn hoofd ertegen. Motohashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Blijdorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blijdorp passt de bal zonder na te denken. Letschert rent richting de bal. Letschert met een sublieme pass. Broerse is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Blijdorp neemt de hoekschop. Honceriu kopt de bal weg. Doesburg rent richting de bal. Doesburg geeft de bal voor. Bitter rent richting de bal. Florenciañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sasson geeft de bal voor. Inworp. Letschert met de inworp. Doesburg rent richting de bal. Doesburg geeft de bal voor. Florenciañez bokst de bal weg.

27e minuut.
Letschert speelt de bal door. Blijdorp met een sublieme pass. Broerse heeft problemen om de bal te vangen. Broerse draait met de bal, schiet en ... Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 0:1

29e minuut.
Petit geeft een hoge lob. Blijdorp kopt de bal weg. Doesburg rent richting de bal. Doesburg geeft een hoge lob. Broerse krijgt zijn hoofd ertegen. Florenciañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Manjón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Douglas. Manjón raakt geblesseerd tijdens het duel. Demiris met een snel genomen vrije trap. Manjón kopt de bal weg. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru schiet op doel. Motohashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosselaar geeft een hoge lob. Bitter rent richting de bal. Bitter schiet op doel. Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bitter springt en kopt de bal. Daar is Honceriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honceriu speelt de bal door. Florenciañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 0:2

34e minuut.
Demiris speelt de bal door. Letschert speelt de bal door. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... Motohashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 1:2

42e minuut.
Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. Blijdorp is nu in balbezit. Blijdorp passt de bal in één keer door. Bitter is nu in balbezit. Bitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 65%, FC Utrecht 35%.
superboeren - FC Utrecht 1:3

46e minuut.
Peijnenburg is nu in balbezit. Peijnenburg passt de bal met de wreef. Rogan is nu in balbezit. Bitter verovert de bal door een tackle van achteren. Bitter draait met de bal, schiet en ... Florenciañez bokst de bal weg. Broerse rent richting de bal. Broerse schiet op doel. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 1:4

52e minuut.
Bosselaar kopt de bal weg. Simons rent richting de bal. Doesburg begaat een overtreding. Simons wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Simons kan niet meer verder spelen. Heijting komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bitter rent richting de bal. Feri onderschept slim de pass. Blijdorp probeert naar een medespeler te passen. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 1:5

55e minuut.
Feri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosselaar met een snelle inworp. Blijdorp rent richting de bal. Blijdorp geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bosselaar kopt de bal weg. Letschert met een sublieme pass. Klungelig pakt Broerse de bal. Broerse schiet op doel. Honceriu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Letschert zal de hoekschop nemen. Broerse springt en kopt de bal. Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Demiris speelt de bal door. Daar is Heijting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosselaar begaat een overtreding. Bosselaar krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Letschert de bal. Letschert speelt de bal door. Broerse is nu in balbezit. Broerse schiet op doel. Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC Utrecht 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 74%, FC Utrecht 26%.
superboeren - FC Utrecht 1:6