Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC The Usefulones
3-5-2 BENIM Tactiek trspot1
59% Balbezit 41%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kuliberta rent richting de bal. Krtolica onderschept slim de pass. Krtolica passt de bal zonder na te denken. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hardeveld geeft de bal voor. Radaelli kopt de bal weg. Vlahuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Ciarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - The Usefulones 0:1

25e minuut.
Kościński passt de bal in één keer door. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko met een sublieme pass. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Domlátil kopt de bal weg. García Gomis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Halika maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Cascão de bal. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík met een sublieme pass. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński geeft de bal voor. Pitusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli passt de bal in één keer door. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cascão geeft de bal voor. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Domlátil is nu in balbezit. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kuliberta speelt de bal door. Halika is nu in balbezit. Halika passt de bal zonder na te denken. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 55%, The Usefulones 45%.
YUNUSLAR FC - The Usefulones 0:1

58e minuut.
Hardeveld verovert de bal door een tackle van achteren. Hardeveld geeft een hoge lob. Vlahuţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Radaelli de bal. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olguín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Widacha rent richting de bal. Widacha geeft een hoge lob. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - The Usefulones 0:2

64e minuut.
Kékesi met een sublieme pass. Radaelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlahuţă is nu in balbezit. Verhulst rent richting de bal. Verhulst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Radaelli kopt de bal weg. Kékesi probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Ciarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - The Usefulones 0:3

73e minuut.
Domlátil is nu in balbezit. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă probeert naar een medespeler te passen. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Halika passt de bal zonder na te denken. Radaelli rent richting de bal. Radaelli passt de bal met de wreef. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Krtolica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuliberta met een sublieme pass. Halika geeft een hoge lob. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. Ciarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Radaelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaelli speelt de bal door. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Ciarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - The Usefulones 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 52%, The Usefulones 48%.
YUNUSLAR FC - The Usefulones 0:4