Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paletstars buddie
rustig Tactiek defw
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 49
good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Meszesán de bal onder controle te krijgen. Heerkens speelt de bal door. Anh Quyết verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft de bal voor. Solymosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Santos met een sublieme pass. Riestra rent richting de bal. Thomée onderschept slim de pass. Thomée haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaznaferis de bal onder controle te krijgen. Solymosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - buddie 0:1

31e minuut.
Thomée rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riestra. Thomée is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kist zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voorintholt krijgt zijn hoofd ertegen. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - buddie 0:2

38e minuut.
Heerkens is nu in balbezit. Meszesán begaat een overtreding. Heerkens raakt geblesseerd tijdens het duel. Canjels zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voorintholt kopt de bal weg. Daar is Anh Quyết, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée is nu in balbezit. Thomée schiet op doel. Solymosi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 63%, buddie 37%.
Paletstars - buddie 0:2

54e minuut.
Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt rent richting de bal. Anh Quyết onderschept slim de pass. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Riestra de bal. Boomsma geeft een hoge lob. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Solymosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - buddie 0:3

64e minuut.
Voorintholt rent richting de bal. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa speelt de bal door. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - buddie 0:4

65e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Mariluan heeft problemen om de bal te vangen. Mariluan speelt de bal door. Ponk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brom passt de bal met de wreef. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker geeft een hoge lob. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Klusáček geeft een hoge lob. Heerkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Burzawa kopt de bal weg. Meszesán rent richting de bal. Heerkens maakt een afschuwelijke overtreding. Heerkens krijgt een gele kaart. Meszesán raakt geblesseerd tijdens het duel. Riestra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meszesán rent richting de bal. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - buddie 1:4

86e minuut.
Kist passt de bal in één keer door. van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wal passt de bal zonder na te denken. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Burzawa rent richting de bal. Burzawa geeft de bal voor. Santos is nu in balbezit. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - buddie 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 69%, buddie 31%.
Paletstars - buddie 2:4