Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Utrecht Bram`s army
Tactiek 4132.2 Tactiek Bram 1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


17e minuut.
Bárányos met een sublieme pass. Douglas is nu in balbezit. Douglas passt de bal zonder na te denken. Gorgos rent richting de bal. Gorgos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Peleia passt de bal met de wreef. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Douglas krijgt een gele kaart. Gorgos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peleia komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Peleia rent richting de bal. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit geeft een lange en hoge pass. Broerse is nu in balbezit. Broerse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bellotti trapt de bal weg van het doel. Douglas geeft een hoge lob. Kontadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse onderschept slim de pass. Broerse schiet op doel. Bellotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chirca de bal. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ... Bellotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. Blijdorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blijdorp speelt de bal door. Bitter is nu in balbezit. Bitter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Luder met een sublieme pass. Klungelig pakt Chirca de bal. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter schiet op doel. Bellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doesburg speelt de bal door. Daar is Letschert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letschert passt de bal in één keer door. Broerse rent richting de bal. Broerse schiet op doel. Bellotti bokst de bal weg. Keisi heeft problemen om de bal te vangen. Bryk probeert naar een medespeler te passen. Doesburg rent richting de bal. Doesburg geeft een lange en hoge pass. Bitter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 38%, Bram`s army 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Utrecht - Bram`s army 0:0

51e minuut.
Bosselaar passt de bal met de wreef. Blijdorp is nu in balbezit. Blijdorp passt de bal in één keer door. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bryk probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blijdorp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitter rent richting de bal. Bitter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bárányos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleia is nu in balbezit. Peleia passt de bal zonder na te denken. Daar is Gorgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bárányos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleia met een sublieme pass. Ivić speelt de bal door. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Babb schiet op doel. Motohashi bokst de bal weg.

67e minuut.
Bitter is nu in balbezit. Bitter draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Bellotti trapt de bal weg van het doel. Douglas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Grobbe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bárányos met de inworp. Peleia met een sublieme pass. Bárányos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ivić controleert de bal met de borst. Ivić met een sublieme pass. Bosselaar met een sublieme pass. Broerse bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse schiet op doel. Bellotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić passt de bal in één keer door. Babb rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bárányos neemt de hoekschop. Motohashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Babb de bal. Babb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Bram`s army 0:1

79e minuut.
Letschert is nu in balbezit. Letschert passt de bal in één keer door. Petit heeft problemen om de bal te vangen. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Babb schiet op doel. Motohashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Bram`s army 0:2

84e minuut.
Bryk heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg speelt de bal door. Blijdorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blijdorp geeft de bal voor. Bitter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ivić passt de bal in één keer door. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg probeert naar een medespeler te passen. Bitter rent richting de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bárányos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broerse komt het veld opgelopen. Bellotti met een harde bal richting middenveld. Bosselaar kopt de bal weg. Letschert rent richting de bal. Letschert geeft een lange en hoge pass. Bellotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 45%, Bram`s army 55%.
FC Utrecht - Bram`s army 0:2