Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skupzelek superboeren
thanks:) Tactiek nieuw
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Grăbaru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodan. Grăbaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demiris met een snel genomen vrije trap. Manjón kopt de bal weg. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft een hoge lob. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Florenciañez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 1:0

6e minuut.
Narandžić passt de bal met de wreef. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić rent richting de bal. Narandžić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Solt geeft een hoge lob. Stanuch is nu in balbezit. Feri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feri krijgt een gele kaart. Stanuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horoszkiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Florenciañez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 2:0

17e minuut.
Stanuch geeft een hoge lob. Horoszkiewicz rent richting de bal. Demiris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horoszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanuch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Florenciañez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Couderc speelt de bal door. Solt is nu in balbezit. Solt probeert naar een medespeler te passen. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 3:0

26e minuut.
Solt speelt de bal door. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feri begaat een overtreding. Horoszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Couderc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Solt rent richting de bal. Solt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Honceriu de bal. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Koutný rent richting de bal. Couderc begaat een overtreding. Couderc krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Demiris onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Horoszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Solt geeft een lange en hoge pass. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skupzelek 36%, superboeren 64%.
Skupzelek - superboeren 4:0

46e minuut.
Manjón rent richting de bal. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet passt de bal in één keer door. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Demiris geeft de bal voor. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón passt de bal in één keer door. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Narandžić kopt de bal weg. Barański speelt de bal door. Klungelig pakt Solt de bal. Manjón is nu in balbezit. Manjón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Prodan rent richting de bal. Grăbaru onderschept slim de pass. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel. Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 4:1

67e minuut.
Sasson verovert de bal door een tackle van achteren. Sasson probeert naar een medespeler te passen. Koutný probeert naar een medespeler te passen. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... Altınçağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 4:2

75e minuut.
Horoszkiewicz speelt de bal door. Tătărescu geeft een hoge lob. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch geeft de bal voor. Horoszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Demiris is nu in balbezit. Solt verovert de bal door een tackle van achteren. Solt passt de bal met de wreef. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat geeft de bal voor. Tătărescu geeft een hoge lob. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rogan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solt met de inworp. Horoszkiewicz controleert de bal met de borst. Horoszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koutný geeft een lange en hoge pass. Grăbaru is nu in balbezit. Met opzet legt García Juan zijn tegenspeler op de grond. García Juan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat geeft een hoge lob. Stanuch rent richting de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - superboeren 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skupzelek 54%, superboeren 46%.
Skupzelek - superboeren 5:2