Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones Harzan FC
trspot1 Tactiek HFC1
37% Balbezit 63%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitmuntend
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Sturing probeert naar een medespeler te passen. Mijnans probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Pitusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Harzan FC 0:1

7e minuut.
Mijnans passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Jordan speelt de bal door. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Pitusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sturing is nu in balbezit. Sturing passt de bal met de wreef. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany geeft een hoge lob. Paneleiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sturing passt de bal zonder na te denken. Arany probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Pitusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Harzan FC 0:2

22e minuut.
Gurskus rent richting de bal. Gurskus geeft een hoge lob. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. Pitusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kobussen passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín maakt een afschuwelijke overtreding. Olguín krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sturing rent richting de bal. Mijnans met een sublieme pass. Arany speelt de bal door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 51%, Harzan FC 49%.
The Usefulones - Harzan FC 0:2

47e minuut.
Olguín probeert de bal aan de voet te houden. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani passt de bal in één keer door. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Gurskus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krtolica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verhulst rent richting de bal. Verhulst geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jordan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arany geeft een hoge lob. Widacha probeert de bal aan de voet te houden. Paneleiro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hardeveld geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Puda de bal. Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany met een sublieme pass. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. Pitusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Harzan FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 54%, Harzan FC 46%.
The Usefulones - Harzan FC 0:3